Suroviny
- filet z lososa 500 g
- bujón (Knorr Bohatý bujón kuřecí) 1 kalíšek
- hladkolistá petržel 1 svazek
- bazalka (čerstvá) 1 svazek
- piniové oříšky 50 g
- parmazán 40 g
- červená cherry rajčata 100 g
- žlutá cherry rajčata 80 g
- mražený hrášek 50 g
- olivový olej 120 ml
- rostlinný tuk 1 lžíce
Postup přípravy
- Filé z lososa nakrájejte na 4 porce.
- Posekejte petrželovou nať. Část si ponechte stranou k podávání. Zbylou petrželku vložte do mixéru. Přidejte také bazalku.
- K bylinkám přidejte piniové oříšky a parmezán. Nakonec nechte rozpustit Knorr Bohatý bujón Kuřecí v půl litru vlažné vody, přilijte ke směsi a vše důkladně rozmixujte.
- Na pánvi osmažte kousky ryby po obou stranách. Následně přidejte cherry rajčata nakrájená na půlky a zelený hrášek. 2 minutky společně restujte.
- Vlijte rozmixovanou omáčku pesto, pokud je třeba přidejte několik lžic horké vody (omáčka tak nebude příliš hustá). Rychle přiveďte k varu a ihned servírujte, aby omáčka a zelenina neztratily intenzivní barvu. Vše posypte zbylou petrželovou natí.
KOMERČNÍ SDĚLENÍ