Najděte si recept
Na co máte chuť?

Dorada marinovaná v citrusové šťávě
Vypadá to jako chuťovka ze syrové ryby, ale není to tak úplně pravda. Díky působení citrusové šťávy se filety jakoby "uvaří". Vyzkoušejte tuto přípravu, je rychlá a výsledek je skvělý.
do 1 hodiny
4 porce
Sledujte novou řadu kulinární show Teď vaří šéf!, každou neděli v 18.00 na Primě!
Všechny recepty, bonusová videa a další informace z natáčení najdete ve speciálu:
Odkaz
Teď vaří šéf!
Vítejte v kuchařské škole ZDEŇKA POHLREICHA, šité na míru běžné domácí kuchyně. V každém díle předvede Šéf recepty, které dohromady tvoří perfektně sladěné menu.
Suroviny (4 porce)
Na dresink:
Omlouváme se, snažíme se dohledat chybějící obrázek
Postup
- Rybu vyfiletujte a důkladně zbavte kostí. Připravte si dresink: v míse smíchejte olivový olej, sójovou omáčku, citronovou a limetovou šťávu, nadrobno nakrájenou chilli papričku a zázvor.
- Talíř potřete trochou dresinku a nandejte na něj jemné plátky ryby, které jste nařezali z filetů. Navrch přidejte ještě zbytek marinády, ozdobte čerstvým koriandrem a podávejte.
Dorada marinovaná v citrusové šťávě, foto: Vlado Kníž
Připravte si tento recept přímo se Šéfem: