Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Dorada marinovaná v citrusové šťávě

4 porce
do 1 hodiny
Dorada marinovaná v citrusové šťávě
Dorada marinovaná v citrusové šťávě Autor: Vlado Kníž
Vypadá to jako chuťovka ze syrové ryby, ale není to tak úplně pravda. Díky působení citrusové šťávy se filety jakoby "uvaří". Vyzkoušejte tuto přípravu, je rychlá a výsledek je skvělý.
Reklama

Sledujte novou řadu kulinární show Teď vaří šéf!, každou neděli v 18.00 na Primě!

Všechny recepty, bonusová videa a další informace z natáčení najdete ve speciálu:

Reklama

Postup

  1. Rybu vyfiletujte a důkladně zbavte kostí. Připravte si dresink: v míse smíchejte olivový olej, sójovou omáčku, citronovou a limetovou šťávu, nadrobno nakrájenou chilli papričku a zázvor.
  2. Talíř potřete trochou dresinku a nandejte na něj jemné plátky ryby, které jste nařezali z filetů. Navrch přidejte ještě zbytek marinády, ozdobte čerstvým koriandrem a podávejte.
Reklama

Dorada marinovaná v citrusové šťávě Foto:

Dorada marinovaná v citrusové šťávě Foto:

Dorada marinovaná v citrusové šťávě, foto: Vlado Kníž

Připravte si tento recept přímo se Šéfem:

Teď vaří šéf! III (2): Dorada marinovaná v citrusové šťávě
Dorada marinovaná v citrusové šťávě
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama