Simona Míková nejí houby a vepřové maso

Prostřeno! S29 (6)

Simona (32) vystudovala Vysokou školu ekonomickou – hlavní obor Mezinárodní obchod a jako vedlejší obor Mediální komunikaci. Zde získala titul Ing. Dále studovala EDU Effective – Marketing 21. století, odkud má titul MBA.

Pracovala jako brandmanager. Nyní je freelancer v oblasti marketingu a sociálních sítí. Má skvělé rodiče a úžasného bratra, který je o osm let mladší a je to velký bojovník. Prošel si rakovinou, kdy mu dávali lékaři velmi malou šanci. Dnes je to už šest let a tři roky je v remisi. Simona se po účasti v reality show, která jí přiřadila ženicha, kterého nikdy neviděla, rozhodla odejít ze zaměstnání a začala pracovat sama na sebe. Bylo to její nejlepší rozhodnutí. Uvědomila si, že by kromě marketingu chtěla dělat i něco jiného.

Baví ji to před kamerou a udělala si moderátorský kurz, díky kterému se nepřímo dostala do KISS rádia, kde je jejím primárním úkolem správa sociálních sítí. Dále dostala šanci i za mikrofonem, kde vysílá jednou týdně v nočních jukeboxech. Kromě marketingu a moderování se věnuje od malička cheerleadingu. Po patnácti letech závodní kariéry musela přejít na pozici porotce, aby si mohla dodělat vysokou školu. Pozice porotce ji nesmírně naplňuje. Cestuje po celém světě a hodnotí mezinárodní soutěže v Evropě a také mistrovství Evropy či světa, kde byla opakovaně jako jediný zástupce za ČR.

Tuto výzvu přijala, protože ráda překonává svoji komfortní zónu a vaření před kamerou pro ni výstup z komfortní zóny je. Pokud by vyhrála, tak by si pořídila něco do bytu anebo by si koupila letenku někam do světa. Jako zábavu si připraví vystoupení Cheerleaders vedle v tělocvičně.

Toto menu si vybrala, protože často cestuje do USA, převážně na Floridu, kde je mexická fusion kuchyně velmi oblíbená. Tato jídla jí moc chutnají, baví ji i barevnost, prostředí a atmosféra, ve které se jídlo většinou konzumuje.

VSTOUPIT DO DISKUZE

Koníčky, zájmy:
Ve volném čase ji baví cestování, věnuje se cheerleadingu, ráda poslouchá hudbu a učí se jazyky.

Charakter:
Sama o sobě tvrdí, že je přátelská, upřímná a dobrosrdečná osoba. Na první místo nikdy nestaví sebe, ale své blízké a ty, na kterých jí záleží.

Proč se přihlásila:
Tuto výzvu přijala, protože ráda překonává svoji komfortní zónu a vaření před kamerou pro ni výstup z komfortní zóny je.

Co od soutěže očekává:
Těší se, že bude mít možnost poznat další fajn lidi, se kterými bude mít něco společného. Ráda ochutná, jak jiní vaří, a chtěla by zažít týden plný dobré zábavy.

Co by udělal s výhrou:  
Pokud by vyhrála, tak by si pořídila něco do bytu anebo by si koupila letenku někam do světa.

Vztah k vaření:  
Sama pro sebe si připravuje jen rychlovky. S chutí vaří pro své okolí. Nejraději vaří se svojí kamarádkou Lucinkou Čižmárovou Drábkovou, která ji naučila dělat třeba i kynuté těsto.

Zajímavá historka z vaření:
Na žádnou příhodu z vaření si nevzpomíná.

Co nejraději vaří:
Ráda připravuje to, co má ráda ona anebo ten, pro koho vaří. Miluje saláty a v zimě polévky.

Co jí:
Má ráda nové chutě, nejraději jí lehká jídla, variace zeleninových salátů a polévky.

Co nejí, co by nikdy neochutnal:
Nejí houby, kopr a vepřové maso.

Nejoblíbenější jídlo:
Mezi její oblíbená jídla patří tabouleh.

Alergie:
Netrpí žádnou alergií na potraviny.

Co u stolu nesnáší: 
Při stolování jí vadí asijské zvyky, jako je srkání polévky a popotahování nosem.

Motto:
V životě se řídí mottem: „S úsměvem jde všechno líp.“

Soutěžní menu:

Autor článku

Petra Jaroševská

Všechny články autora

redaktorka FTV Prima

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů


Přečtěte si také

Recepty