Miroslav Salvatore Pecho nejí špek, ovar a tlačenku

Mexické jídlo - Prostřeno! S29 (119)

Miroslav (29) vystudoval Všeobecné gymnázium a ekonomickou fakultu v Plzni.

Pracoval jako operátor call centra, barman a také ve společnosti Cofidis – vymáhání pohledávek. Nyní provozuje bistro El Chupacabra’s Tacos. Je svobodný, bezdětný a zatím hledá partnerku. Do pořadu ho poprvé přihlásil jeho kamarád. Nyní nabídku do speciálu přijal. Toto menu si vybral, protože je mexické, autentické, lehké a hodí se do letního dne.

Čtěte také: V Prostřeno! z Libereckého kraje budou soutěžící maskovat uzenku v menu

VSTOUPIT DO DISKUZE

Koníčky, zájmy: Má rád hudbu, četbu, psaní a meditace. Rád chodí na procházky a věnuje se sebevzdělávání.

Charakter: Sám o sobě tvrdí, že je extravagantní, pravdomluvný a lehce kontroverzní. Je soucitný, trochu tvrdohlavý a má tah na branku.

Proč se přihlásil: Do pořadu ho poprvé přihlásil jeho kamarád. Nyní nabídku do speciálu přijal.

Co od soutěže očekává: Těší se na zajímavé zkušenosti a poznání nových lidí.

Co by udělal s výhrou: Pokud by vyhrál, tak by si koupil Akai MPC.

Vztah k vaření: K vaření má kladný vztah – baví ho vařit pro sebe, partnerky i kamarády. Rád zkouší nové recepty a učí se novým postupům.

Zajímavá historka z vaření: Jako malý (v 8 letech) s kamarádkou vařil karamel v ešusu na ohni na chalupě a upálil si u toho kousek bříška na malíčku.

Co nejraději vaří: Rád připravuje asijská jídla, pastu a tacos.

Co jí: Má rád prakticky vše.

Co nejí, co by nikdy neochutnal: Nejí tlusté maso. Nikdy by nesnědl špek, ovar a tlačenku.

Nejoblíbenější jídlo: Mezi jeho oblíbená jídla patří pizza, burger, tacos a špagety aglio e olio.

Alergie: Má alergii na pyl, prach a roztoče. Na jídlo alergický není.

Co u stolu nesnáší: Při stolování mu vadí hlasité mlaskání a nedojídání.

Motto: V životě se řídí mottem: „Kdo chce, hledá způsoby. Kdo nechce, hledá důvody.“

Sledujte Prostřeno! každý všední den od 17:55 na Primě. Uteklo vám něco? Na prima+ najdete odvysílané epizody a už v pondělí všech pět z celého týdne.

Soutěžní menu:

Autor článku

Petra Jaroševská

Všechny články autora

redaktorka FTV Prima

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů


Přečtěte si také

Recepty