Jan Jenda Jirka

Jenda (30) má středoškolské vzdělání v oboru kadeřník. Pracuje jako kadeřník a Pastry chef v hotelu Alcron.

Je bezdětný a žije ve volném vztahu. Jeho život se točí hodně kolem práce. Jenda účinkoval již v jednom speciálu, bylo to dle něj super a chce to znovu zažít. Účinkoval také v pořadu o pečení. Pokud by vyhrál, tak by peníze použil na dovolenou. Tato jídla si vybral, protože má rád klasické recepty v moderním pojetí. Jako zábavu si připravil disk ball.

Koníčky, zájmy:
Rád řídí lodě, baví ho cestování. Miluje pečení a dobré jídlo. Rád se vzdělává a zajímají ho nové technologie.

Charakter:
Sám o sobě tvrdí, že je extrémně pracovitý, cílevědomý komik.

Proč se přihlásil:
Jenda účinkoval již v jednom speciálu, bylo to dle něj super a chce si to znovu zažít.

Co od soutěže očekává:
Těší se na dobré jídlo a rád by ukázal, že se posunul ve svém životě a profesi dál.

Co by udělal s výhrou:
Pokud by vyhrál, tak by peníze použil na dovolenou.

Vztah k vaření:
Jenda žije proto, aby jedl.

Zajímavá historka z vaření:
Na žádnou příhodu z vaření si nevzpomíná.

Co nejraději vaří:
Rád peče, rád vaří italská a česká jídla.

Co jí:
Má rád téměř vše.

Co nejí, co by nikdy neochutnal:
Nejí tomatovou polévku, dušenou mrkev, zázvor a rakytník. Nikdy by nepozřel ústřice.

Nejoblíbenější jídlo:
Mezi jeho oblíbená jídla patří české omáčky a knedlík.

Alergie:
Žádnou alergii na potraviny nemá.

Co u stolu nesnáší:
Při stolování mu vadí neohrabanost a skákání do řeči.

Motto:
V životě se řídí mottem: „Porušovat pravidla může jen ten, kdo je zná.“

Proč si vybral toto menu?
Tato jídla si vybral, protože má rád klasické recepty v moderním pojetí.

Soutěžní menu:

Autor článku

Petra Jaroševská

Všechny články autora

redaktorka FTV Prima

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů


Přečtěte si také

Recepty