Jakub Hošták

Jakub (26) vystudoval vysokou školu obor návrhářství a nyní podniká v oblasti výroby oděvů a pořádání akcí.

Ženu ani děti nemá. Má hezký život. Dřív sportoval a pak začal dělat umění a časem i začal vydělávat peníze. Do pořadu ho přihlásila jeho kamarádka potom, co ochutnala krkovičku, kterou dělal na ohni. A on to přijal, protože dle jeho názoru je třeba „řídit swag“. Pokud by vyhrál, tak by vybavil kuchyň v ateliéru a koupil by si chain (řetízek).

VSTOUPIT DO DISKUZE

Koníčky, zájmy:
Věnuje hodně času svému podnikání. Má rád techno, rap a různé tvůrčí činnosti. Hraje šachy.

Charakter:
Sám o sobě tvrdí, že je klasický podnikatel v obleku, dobrý kamarád a socipat.

Proč se přihlásil:
Do pořadu ho přihlásila jeho kamarádka potom, co ochutnala krkovičku, kterou dělal na ohni. A on to přijal, protože je dle jeho názoru třeba „řídit swag“.

Co od soutěže očekává:
Těší se na dobré jídlo a hodně srandy.

Co by udělal s výhrou:
Pokud by vyhrál, tak by vybavil kuchyň v ateliéru a koupil by si chain (řetízek).

Vztah k vaření:
Má rád vaření a nejraději vaří nahý.

Zajímavá historka z vaření:
Jednou vařil pro pár lidí z Německa a udělal jim Schnitzel. Dal do trojobalu tajnou přísadu a tou byl místo mouky kratom, takže řízky byly modré. Tedy ne, byly zelené a chutnaly odporně.

Co nejraději vaří:
Nemá oblíbené jídlo. S nadsázkou tvrdí, že nejraději připravuje vrabce polního se severskou nádivkou na pyrenejském ohni.

Co jí:
Má rád kalorie všeho druhu. Preferuje zdravější jídlo, ale občas si dá i nějakou „prasárnu“.

Co nejí, co by nikdy neochutnal:
Nikdy by nesnědl buřta.

Nejoblíbenější jídlo:
Nejraději má tzv. papísek – to je papoušek s papayou.

Alergie:
Alergii má jen na pyl na jaře.

Co u stolu nesnáší:
Při stolování mu vadí sirény.

Motto:
V životě se řídí mottem: „Keš před kuXXama a mí bratří před prachama.“

Soutěžní menu:

Autor článku

Petra Jaroševská

Všechny články autora

redaktorka FTV Prima

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů


Přečtěte si také

Recepty