Hodně domácí

Bezlepkové low carb bagetky

Moje hodnocení
64x

Jakmile jednou ochutnáte tyto low carb bagetky, pochopíte, že i tímto druhem pečiva si můžete zpestřit jídelníček. Stačí si jen najít chvilku a s radostí vytvořit něco domácího!

6 porcí
60 minut

Suroviny

Postup přípravy

  1. Tvaroh spolu s vejci rozšlehejte, přilijte vodu nebo kefír a všechny ostatní suroviny.
  2. Všechno rychle zpracujte a nechte chvilku odstát.
  3. Vlhkýma rukama rozdělte na 6 bagetek a vložte do formy.
  4. Nařízněte a posypte kmínem.
  5. Pečte na 170 °C cca 50 minut.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

Hodně domácí


Přečtěte si také

Recepty