Najděte si recept
Na co máte chuť?

Bezlepkové low carb bagetky
Suroviny (6 porcí)
- tučný tvaroh 250 g (nebo 1/2 tvarohu + rozmixovaná mozzarella)
- chia semínka 2 lžíce
- sezamová semínka 2 lžíce
- slunečnicová semínka 2 lžíce
- vejce 2 ks
- psylium 3 lžíce
- lněná mouka 4 lžíce
- prášek do pečiva bez fosfátů 1/2 lžičky
- sůl, drcený kmín
- čubrica, případně jiné oblíbené koření
- voda nebo kefír cca 100 ml
Postup
- Tvaroh spolu s vejci rozšlehejte, přilijte vodu nebo kefír a všechny ostatní suroviny.
- Všechno rychle zpracujte a nechte chvilku odstát.
- Vlhkýma rukama rozdělte na 6 bagetek a vložte do formy.
- Nařízněte a posypte kmínem.
- Pečte na 170 °C cca 50 minut.
Hodně domácí
Svůj život jsem zasvětila fotografii. Fotím převážně lidi. Reklamy, svatby, rodinné focení, někdy i produktovou fotografii.
Během mé kariéry mě však dohnal můj životní styl a začala jsem mít zdravotní problémy. Měla jsem pocit, že možná už nebudu moct ani pracovat a to mě natolik vyděsilo, že jsem se rozhodla změnit život a stravovací návyky od základu. Mám rodinu, o kterou mě baví se starat, vařit jim domácí jídlo a tím je motivovat k tomu, aby se vydali stejnou cestou. Je to přesně tak, jak se říká : "Láska prochází žaludkem a jste to, co jíte."
Proto jsem se rozhodla, že se s vámi na blogu Hodně domácí podělím o mé recepty, které jsou jednoduché, nevyžadují příliš mnoho času a jsou především zdravé. Tedy většina.
Užijte si jich, stejně tak jako života!