Sójová omáčka Kikkoman
Přírodně fermentovaná sójová omáčka Kikkoman je vynikající univerzální stolní ochucovadlo, vhodná je k vaření a přípravě pokrmů a je také skvělou alternativou soli.
Omáčka a marináda Kikkoman Teriyaki  Foto:
Chuťová vlna „teriyaki“ dorazila do Česka. Vyzkoušejte novinku Kikkoman Teriyaki marinádu a Kikkoman Teriyaki BBQ omáčku s medem. Základem je...
Pomalu dušená hovězí pečeně na červeném víně  Foto:
Hovězí maso získá pomalým dušením s vývarem a vínem fantastickou chuť a navíc bude krásně měkké. Pro tento způsob přípravy zvolte vyzrálé hovězí...
Rajčatovo-papriková polévka s limetkou  Foto:
Sytá krémová polévka z pečených rajčat a paprik je nejen velmi lahodná, ale díky cizrně i velmi výživná a zdravá.
Restované ohnivé kuře  Foto:
Jednoduché, bleskově připravené jídlo překvapí výraznou chutí, kterou ocení zvlášť milovníci pikantních pokrmů.
Losos se sójovou omáčkou  Foto:
Losos a sójová omáčka jdou skvěle dohromady. Kromě sójovky můžete použít i nasládlou Teriyaki marinádu, obě omáčky se k přípravě této oblíbené...
Glazovaná vepřová pečeně se zelným salátem s jablky  Foto:
Vepřová pečínka s křupavou kůrčičkou má vynikajicí chuť díky výrazné marinádě. Jako přílohu vyzkoušejte svěží a křupavý salát ze zelí se sladkým...
Citronové kuře s pečenými bramborami  Foto:
Pečené kuře je absolutní klasika, s kterou se dá ale báječně kouzlit. Zkuste tentokrát upéct maso a přílohu v jednom pekáči. Díky zajímavému...
Rizoto se zeleninou marinovanou v sójové omáčce  Foto:
Tip na skvělou večeři! Připravte jednoduché parmazánové rizoto v italském stylu a doplňte ho narychlo orestovanou zeleninou. S výběrem zeleniny se...
Pečené kuře s citronem a tymiánem  Foto:
Oblíbené pečené kuře zkuste tentokrát připravit s malou obměnou. Nasládlá Teriyaki marináda vytvoří spolu se svěžím citronem a voňavým tymiánem...
Pestré mini omelety  Foto:
Omelety máme spojené především se snídaní, ale v této vylepšené verzi se zeleninou mohou sloužit i jako výborná lehká večeře.

reklama