Sójová omáčka Kikkoman
Přírodně fermentovaná sójová omáčka Kikkoman je vynikající univerzální stolní ochucovadlo, vhodná je k vaření a přípravě pokrmů a je také skvělou alternativou soli.
Rajčatovo-papriková polévka s limetkou  Foto:
Sytá krémová polévka z pečených rajčat a paprik je nejen velmi lahodná, ale díky cizrně i velmi výživná a zdravá.
Restované ohnivé kuře  Foto:
Jednoduché, bleskově připravené jídlo překvapí výraznou chutí, kterou ocení zvlášť milovníci pikantních pokrmů.
Losos se sójovou omáčkou  Foto:
Losos a sójová omáčka jdou skvěle dohromady. Kromě sójovky můžete použít i nasládlou Teriyaki marinádu, obě omáčky se k přípravě této oblíbené...
Glazovaná vepřová pečeně se zelným salátem s jablky  Foto:
Vepřová pečínka s křupavou kůrčičkou má vynikajicí chuť díky výrazné marinádě. Jako přílohu vyzkoušejte svěží a křupavý salát ze zelí se sladkým...
Rizoto se zeleninou marinovanou v sójové omáčce  Foto:
Tip na skvělou večeři! Připravte jednoduché parmazánové rizoto v italském stylu a doplňte ho narychlo orestovanou zeleninou. S výběrem zeleniny se...
Pečené kuře s citronem a tymiánem  Foto:
Oblíbené pečené kuře zkuste tentokrát připravit s malou obměnou. Nasládlá Teriyaki marináda vytvoří spolu se svěžím citronem a voňavým tymiánem...
Pestré mini omelety  Foto:
Omelety máme spojené především se snídaní, ale v této vylepšené verzi se zeleninou mohou sloužit i jako výborná lehká večeře.
Pstruh Teriyaki s limetkou  Foto:
Vyzkoušejte neobvyklou kombinaci sladkovodní ryby a japonské marinády Teriyaki.
Marinovaný steak s hranolky a pečenými rajčátky  Foto:
Základem skvělého steaku je především kvalitní maso. Kromě výtečné chuti samotného masa dodá hotovému pokrmu jedinečnou chuť dobrá marináda. Dejte...
Kuwa Yaki - pikantní kuře  Foto:
Pod tajemným názvem se skrývá japonský pokrm, při kterém se maso nejprve restuje nebo dusí a poté se upravuje glazováním omáčkou na bázi sójovky....

reklama