Suroviny
Postup přípravy
Maso dvakrát přemeleme, aby bylo jemné - pokud máme rádi opravdu jemný tatarák, můžeme maso naškrábat nožem
Maso dáme do misky, přidáme cibuli, česnek, hořčici, kečup, worcestrovou omáčku, osolíme, opepříme, dochutíme mletou paprikou, mletým kmínem, dále přidáme žloutky, vše dobře promícháme a dáme vychladit
K masu osmažíme topinky a společně podáváme se stroužky česneku
mTopinka s fantaziípostup: Kuřecí maso nakrájíme na mininudličky a promícháme s grilovacím kořením
Na oleji osmažíme najemno nakrájenou cibuli, česnek nakrájený na plátky a kuřecí maso
Tři čtvrtiny meruněk z kompotu nakrájíme na kousky a přidáme k masu
Přilijeme nálev z meruněk, aby měla směs požadovanou hustotu
Pět plátků chleba opečeme na oleji, očesnekujeme, poklademe masovou směsí a posypeme strouhaným sýrem
Zapečeme v troubě pod grilem