Suroviny
Postup přípravy
Omyté maso nejlépe naškrábeme lžičkou, nebo nožem
Můžeme ještě jednou pomlít
Maso smícháme s jemně pokrájenou cibulí, lžící kečupu, lžičkou worcesteru, čerstvě namletým pepřem, solí, syrovým čerstvým žloutkem a pár kapkami tabaska – jak má kdo rád ostré
Podáváme s topinkou nebo opečeným toustíkem a rozpůleným stroužkem česneku a solí
Teplota: 160°C (topinky)Vhodné pro vegetariány: nePočet porcí: 8Obtížnost: pro začátečníkyNárodní kuchyně: česká/ mezinárodníDoba přípravy: 30-60 minutRecipe category: bez vaření/ chlazení/ předkrm/ restování/grilování (topinky či tousty) Tataráček z extra velkého ptákapostup:Omyté maso nejlépe naškrábeme lžičkou, nebo nožem
Můžeme ještě jednou pomlít
Maso smícháme s jemně pokrájenou cibulí, lžící kečupu, lžičkou worcesteru, čerstvě namletým pepřem, solí, syrovým čerstvým žloutkem a pár kapkami tabaska – jak má kdo rád ostré
Podáváme s topinkou nebo opečeným toustíkem a rozpůleným stroužkem česneku a solí