Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Rýžový pilaf

4 porce
nad 2 hodiny
Rýžový pilaf
Rýžový pilaf
Tento rýžový pilaf můžete použít jako netradiční přílohu, ale stejně tak dobře poslouží i jako lehká večeře.
Reklama

Všechny recepty z 15. dílu s tématem RÝŽE najdete ve speciálu Teď vaří šéf!, kde nechybějí ani další informace z natáčení, bonusová videa a další "laskominy".


Reklama

Postup

  1. V malém kastrůlku si rozehřejte olivový olej. Cibuli nakrájejte nadrobno a orestujte dozlatova. Přidejte sušenou červenou papriku, krátce promíchejte a potom přisypte propláchnutou rýži. Zalijte vychladlým vývarem a nechte 2–3 minuty povařit.
  2. Potom hrnec i s pilafem zabalte do novin a přikryjte peřinou. Nechte dvě hodiny odležet. Rýže v teple krásně dojde a na chuť bude příjemně vláčná. Promíchejte, nandejte na talíř a ozdobte čerstvou pažitkou.
Reklama

Rýžový pilaf Foto:

Rýžový pilaf Foto:

Rýžový pilaf Foto:

Rýžový pilaf

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama