Suroviny
- vejce natvrdo (natvrdo uvařená vejce) 6 ks
- medvědí česnek (čerstvý medvědí česnek) 1 menší svazek
- jarní cibulka 2 ks
- ředkvičky 1 svazek
- plnotučná hořčice 1 lžička
- kvalitní majonéza 150 g
- sůl a čerstvě namletý bílý pepř
Postup přípravy
- Oloupaná vejce nakrájejte na kostičky a v misce je promíchejte s nasekaným medvědím česnekem a na kolečka nakrájenou jarní cibulkou. Ředkvičky omyjte, nakrájejte na tenké plátky a vmíchejte k vejcím.
- Přidejte majonézu a hořčici, osolte a opepřete a jemně promíchejte. Podávejte s čerstvým pečivem.
- Prima tip: Do salátu můžete přidat také 2 na kostičky nakrájené uvařené brambory.