zavřít

Najděte si recept

Co hledáte? Jídlo, ingredience, pořad nebo kuchař…
Smazat
Byl dosažen limit pro přehrávání

Litujeme, ale na vašem účtu je přehráváno příliš mnoho videí zároveň. Pokud chcete pokračovat v přehrávání na tomto zařízení, prosím, ukončete přehrávání na jiných zařízeních. Více o limitech přehrávání videí na účtech s předplatným najdete na adrese https://ipri.ma/faqbr

Steak s chřestovým salátem
Spouštím video za 5s.

Steak s chřestovým salátem

Hodnoceno: 0x
Využijte krátké období chřestu naplno a připravte si ho jako přílohu k pořádnému steaku. Zdeněk Pohlreich vám ukáže, jak na to.
do 30 minut
4 porce

V nové řadě kulinární show Rozpal to, šéfe! II. Zdeněk Pohlreich opět rozžhavil gril a připravil skvělé recepty na letní grilovačku. Sledujte každou neděli v 18.00 na Primě! Všechny recepty, bonusová videa a další "laskominy" najdete ve speciálu:

reklama

Postup

  1. Chřest oškrábejte a odřízněte z něj tvrdou část. Opepřete, osolte a vložte na gril.
  2. Mezitím si připravte dresink: lískové oříšky spařte a oloupejte, potom nakrájejte nadrobno. Osolte, opepřete, přilijte šťávu z granátových jablek a olivový olej a přisypte mořskou sůl.
  3. Opečený chřest sundejte z grilu, překrojte ho na menší části, promíchejte s dresinkem a nechte odležet.
  4. Teď si připravte steak: maso dvakrát za sebou osolte a opepřete z obou stran a vložte na gril. Středně propečené maso vyndejte do mísy, zabalte do alobalu a nechte chvíli odležet.
  5. Na závěr ještě posypte mořskou solí a podávejte spolu s chřestovým salátem.

Steak s chřestovým salátem Foto:

Steak s chřestovým salátem Foto:

Steak s chřestovým salátem Foto:

Rozpal to, šéfe! II, foto: archiv Prima

reklama