Rozpalte grily s originálními recepty a staňte se rodinným grilmasterem

Rozpálené grily, slunce nad hlavou a kolem vaši blízcí. Kdo by téhle idylce odolal? My vám ji pomůžeme ještě vylepšit s naší novou kuchařkou Česko na grilu. Najdete v ní desítky receptů z ingrediencí, které jste ještě nevyzkoušeli.

Nečeká vás však jen další kniha o grilování masa, ale návod na přípravu kompletních pokrmů na grilu tak, abyste venku mohli strávit klidně celý den. Pro milovníky grilování jsme připravili soubor receptů, které vás překvapí svojí rozmanitostí a naladí do pohodové atmosféry, jaká ke grilování patří. Vybere si úplně každý, ať už máte rádi masové, vegetariánské nebo třeba sladké úpravy jídel z grilu!

Podívejte se na návodné video, kde Martin Svatek prozrazuje triky, jak připravit tu nejlepší vepřovou krkovici na grilu

Krkovice, lilek, štrúdl, ryby, burgery nebo třeba i pizza – to vše je tu pohromadě ve více než stovce receptů. Vy s nimi zabodujete na každé gril párty, vykouzlíte spokojené úsměvy na tvářích strávníků a tím si zajistíte skvělou náladu při setkáních s rodinou i přáteli. A možná si i vysloužíte neoficiální titul grilmastera této sezóny. Inspirujte se vyzkoušenými recepty z televizní show Česko na grilu. Nalistujte příslušnou stránku a… rozpalte grily!

Kromě nových kulinářských tipů v knize najdete i medailonky jednotlivých soutěžících a jejich příběhy. Jak začínali s grilováním? Proč se přihlásili? Jaká byla cesta za vítězstvím a jak jim to klapalo s jejich grilovacím parťákem? To všechno se dozvíte v nové knize Česko na grilu, která se na pultech knihkupectví objevila už 6. června 2024.

A jak tvrdí nestor české gastronomie Zdeněk Pohlreich: Základem dobré grilovačky jsou kvalitní suroviny. My dodáváme, že i skvělá parta. Koho si pozvete tentokrát?

Celé epizody kulinární show Česko na grilu si můžete pustit na prima+

Autor článku

Klára Michalová

Všechny články autora

šéfredaktorka FTV Prima , Prima FRESH

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů


Přečtěte si také

Recepty