Ondřej Provazník není kamarád s tvarůžky, ústřicemi a kaviárem

Ondřej (28) studoval konzervatoř Evangelické akademie v Olomouci – obor Tuba. Studium po dvou letech ukončil a dále šel studovat na SOŠ Prostějov a pak pokračoval ekonomickým směrem na Institutu bankovnich štúdií v Bratislavě.

Pracoval jako Chief Marketing Manager. Nyní se živí jako zpěvák. Již během studia se zpěvu intenzivně věnoval. Natočil debutový televizní klip Ranní svit, který i otextoval. V roce 2021 natočil své debutové album „Rockový nebe“ a v roce 2022 započal spolupráci s dirigentem a saxofonistou Felixem Slováčkem. Jeho Big Band ho začal doprovázet na koncertech v rámci projektu „Ondřej Provazník – S písněmi Karla Gotta“.

Čtěte více: Připravujeme Prostřeno! s extrémními sportovci. Jak zvládnou adrenalin u trouby?

Narodil se v Praze, ale celé dětství prožil v Prostějově. Studoval v Olomouci. Do pořadu se přihlásil kvůli nové zkušenosti. Je velkým fanouškem pořadu. Zábava bude šíša bar a vystoupení – přijde Felix Slováček. Toto menu si vybral, protože má rád českou kuchyni a myslí si, že sem prostě patří.

VSTOUPIT DO DISKUZE

Koníčky, zájmy:
Jeho velkým koníčkem je zpěv. Dále má rád vaření a práci a hraní si se psem Beníkem.

Charakter:
Sám o sobě tvrdí, že je velký pohodář se smyslem pro humor. Má rád sarkasmus, ale je i pro vážnější témata. Dokáže naslouchat, poradit a empaticky porozumět svému okolí.

Proč se přihlásil:
Do pořadu se přihlásil pro novou zkušenost. Je velkým fanouškem pořadu.

Co od soutěže očekává:
Těší se na legraci, poznání nových lidí a také rád objeví nové chutě.

Co by udělal s výhrou:
Zatím neví, jak by s případnou výhrou naložil, ale asi by se chtěl podívat někam za sluncem.

Vztah k vaření:
K vaření má velmi pozitivní vztah.

Zajímavá historka z vaření:
Na žádnou příhodu z vaření si nevzpomíná.

Co nejraději vaří:
Rád připravuje česká jídla, ale dělá i „výlety“ do asijské, italské a ruské kuchyně.

Co jí:
Má rád téměř vše, ale není kamarád s tvarůžky, ústřicemi a kaviárem.

Co nejí, co by nikdy neochutnal:
Nejí a ani by nikdy nesnědl bramborák.

Nejoblíbenější jídlo:
Mezi jeho oblíbená jídla patří dobře udělaný řízek na přepuštěném másle s lehkou bramborovou kaší a okurkovým salátem.

Alergie:
Má alergii na pyl a prach.

Co u stolu nesnáší:
Při stolování mu vadí, když se v jídle někdo „nimrá“ a neumí se u stolu chovat.

Motto:  
V životě se řídí mottem: „Sranda musí být, i kdyby na chleba nebylo.“

Soutěžní menu:

Autor článku

Petra Jaroševská

Všechny články autora

redaktorka FTV Prima

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů


Přečtěte si také

Recepty