Užijte si svátky plné pohody a skvělého jídla s novým číslem časopisu Prima FRESH!

Konec roku se blíží a s ním i nejkrásnější svátky, na které se těší děti i dospělí. Dobré jídlo k nim neoddělitelně patří a my jsme připravili více než 70 nových receptů, které vám zpříjemní nejen Vánoce, ale celou zimu! Nové číslo časopisu Prima FRESH najdete v prodeji už 20. listopadu.

Jestli nás tento rok něčemu naučil, tak vědomí, že v životě není nic jisté. Vymýšlet plány, co bude za měsíc, jsme vyměnili za úvahy o tom, co asi bude pozítří :) Jedno je ale jisté, blíží se konec roku a s ním i Vánoce. Jaké budou, to si málokdo troufne odhadnout, jisté však je, že budou nezapomenutelné, stejně jako celý letošní rok. V redakci máme kolegyni, která se zaobírá astrologií. Když nám vloni v prosinci říkala, že rok 2020 přinese těžké chvíle a obrovské změny jak v osobním životě, tak v globálním měřítku, hleděli jsme na ni trochu shovívavě. Už jsem se jí několikrát stihla omluvit… Snad vás potěší informace, že podle hvězd nový rok přinese zklidnění, a prostě už bude jen lépe. Tentokrát tomu ze srdce věřím i já. Prozatím se ale spokojím s tím, že si užijeme Vánoce, co nejlépe to půjde.

Pravděpodobně nebudou letošní svátky tak moc společenské, zřejmě se budeme muset rozloučit s některými rituály, jako je svařák s přáteli na vánočních trzích nebo sváteční brunch v restauraci na Štědrý den. Tím spíš si můžeme tu pravou vánoční atmosféru vykouzlit doma. Pro inspiraci máme pro vás skvělé recepty z kapra. Nejen toho smaženého, ale i trošku exotické kousky z dalších zemí. Já můžu doporučit recept na kapra prezidentského, u nás doma už před pár lety vytlačil klasiku, tak moc nám zachutnal. Nechybí ani tipy na oblíbené cukroví – zkuste nové variace na linecké nebo se nechte okouzlit originálními recepty od Josefa Maršálka. A užijeme si spolu i Vánoce na sněhu – až vám zbydou bílky po výrobě vaječného koňaku, proměňte je v nadýchané dezerty!

Nabízíme také celou plejádu světově známých receptů, které dobyly internet. Pro masožravce máme nápady, jak připravit zvěřinu, na zahřátí se hodí recepty na husté luštěninové polévky. Gordon Ramsay nás naučí vařit jednoduše a lehce a díky Florentýně Zatloukalové se přestanete bát chodit do řeznictví a vařit z masa.

Zkrátka, je toho hodně a stojí to za to! Více než 70 receptů, které vám vykouzlí úsměv na tváři…

Přeji vám ze srdce, ať je příští rok lepší a přinese jen radost!

Vaše Klára Michalová

P.S.: Pokud vás některý recept zaujme a doma si ho uvaříte, nezapomeňte jeho fotku sdílet s námi na Instagramu @primafresh a obrázek označte hashtagem #primafresh. Nebo nám obrázek pošlete na mail: fresh@iprima.cz, kam nám můžete napsat i jakékoli jiné postřehy a nápady.

Objednejte si roční předplatné jen za 249 Kč. Získáte 4 čísla časopisu plná sezonních receptů přímo do schránky a skvělý dárek dle vlastního výběru k tomu. Více informací najdete zde:

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů


Přečtěte si také

Recepty