Suroviny
- pepř 1 špetka
- celer 1 kus
- jablko 2 kus
- citronová šťáva 1 dávka
- masový bujón 1 kus
- kuřecí stehno 2 kus
- kuřecí prsíčko 2 kus
- hřebíček 1 dávka
- nové koření 1 špetka
- bobkový list 1 dávka
- sůl 1 špetka
- cibule 1 kus
- jogurt (vanička - volitelné ) 1 kus
Postup přípravy
Kuřecí maso uvaříme s bujonem, bobkovým listem, novým kořením a cibulí, do které zapíchneme dva hřebíčky
Jedno jablko oloupeme a nastrouháme, druhé neloupeme a nakrájíme na kostičky
Celer nastrouháme
Vše smícháme se solí, kořením a nakrájeným kuřecím masem
Dochutíme citronovou šťávou (příp
i cukrem)
Podáváme s bagetkou
Můžeme ozdobit paprikou, řapíkatým celerem, cherry rajčátky apod