Suroviny
- tortilla (pšeničná) 2 ks
- mleté hovězí maso 200 g
- sůl
- pepř (čerstvě namletý)
- čedar 2 plátky
- tatarská omáčka (Hellmann's) 2 lžíce
- římský salát (nebo lollo bianco) 2 listy
- červená cibule 2 kolečka
- rajče (velké) 2 kolečka
- strouhaný parmazán 4 lžíce
Připravte tortillové wrapy s mletým masem, zeleninou a tatarkou podle návodného videoreceptu
Postup přípravy
- Tortillu nastřihněte do půlky. Na jednu čtvrtinu namačkejte mleté hovězí maso až k okrajům. Osolte a opepřete.
- Na středně rozpálenou pánev položte tortillu masem dolů a restujte, až se maso hezky zatáhne a lehce propeče.
- Tortillu vyjměte z pánve. Na opečené maso položte plátek čedaru, na další čtvrtinu rozetřete tatarskou omáčku Hellmann's, na další čtvrtinu dejte listový salát a na proužky nakrájenou červenou cibuli. Na poslední čtvrtinu položte plátek rajčete. Tortillu zabalte postupně do balíčku.
- Doprostřed rozpálené pánve nasypte nastrouhaný parmazán. Když se sýr začne rozpouštět, položte na něj připravený wrap a nechte opékat, až se z parmazánu vytvoří křupavý sýrový chips. Wrap otočte a ještě chvíli opékejte z druhé strany.

Připravte báječné sendviče s tatarskou omáčkou Hellmann's
Dobrý sendvič znamená pro každého něco jiného. Někteří z nás si ho nedokážou představit bez sýra a šunky, jiní si zas nejvíce pochutnají na poctivé pomazánce a pořádné porci zeleniny. Asi všichni se ale shodneme na tom, že ten nejlepší sendvič nesmí být ošizený nebo suchý. A to se bez dobré omáčky neobejde. Inspirujte se recepty na sendviče, které jsou z různých ingrediencí, ovšem jedno mají společné – jsou neskutečně dobré a nechybí v nich lahodná tatarská omáčka Hellmann's!
