Tortillové wrapy s mletým masem, zeleninou a tatarskou omáčkou – zábavná a rychlá večeře

Moje hodnocení
1x

Perfektní tip na rychlou večeři, kterou si snadno přizpůsobíte momentální chuti a náladě. Do pšeničné tortilly zabalte vybrané ingredience a „balíček“ opečte na pánvi. Dokonalou tečkou je pak připečený sýrový chips, který dodá křupavost a další chuť.

2 porce
20 minut

Suroviny

Připravte tortillové wrapy s mletým masem, zeleninou a tatarkou podle návodného videoreceptu

Postup přípravy

  1. Tortillu nastřihněte do půlky. Na jednu čtvrtinu namačkejte mleté hovězí maso až k okrajům. Osolte a opepřete.
  2. Na středně rozpálenou pánev položte tortillu masem dolů a restujte, až se maso hezky zatáhne a lehce propeče.
  3. Tortillu vyjměte z pánve. Na opečené maso položte plátek čedaru, na další čtvrtinu rozetřete tatarskou omáčku Hellmann's, na další čtvrtinu dejte listový salát a na proužky nakrájenou červenou cibuli. Na poslední čtvrtinu položte plátek rajčete. Tortillu zabalte postupně do balíčku.
  4. Doprostřed rozpálené pánve nasypte nastrouhaný parmazán. Když se sýr začne rozpouštět, položte na něj připravený wrap a nechte opékat, až se z parmazánu vytvoří křupavý sýrový chips. Wrap otočte a ještě chvíli opékejte z druhé strany.

Připravte báječné sendviče s tatarskou omáčkou Hellmann's

Dobrý sendvič znamená pro každého něco jiného. Někteří z nás si ho nedokážou představit bez sýra a šunky, jiní si zas nejvíce pochutnají na poctivé pomazánce a pořádné porci zeleniny. Asi všichni se ale shodneme na tom, že ten nejlepší sendvič nesmí být ošizený nebo suchý. A to se bez dobré omáčky neobejde. Inspirujte se recepty na sendviče, které jsou z různých ingrediencí, ovšem jedno mají společné – jsou neskutečně dobré a nechybí v nich lahodná tatarská omáčka Hellmann's!

Zdroj receptu

Klára Michalová

šéfredaktorka FTV Prima , Prima FRESH Klára Michalová

Přečtěte si také

Recepty

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů