Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Losos
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Losos
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Banana bread – jednoduchý recept na banánový chlebíček s ořechy a čokoládou

Banana bread – jednoduchý recept na banánový chlebíček s ořechy a čokoládou

Poctivá česneková pomazánka se sýrem

Poctivá česneková pomazánka se sýrem

Sekaná jako od babičky

Sekaná jako od babičky

Kynutá máslová vánočka s mandlemi

Kynutá máslová vánočka s mandlemi

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Prima Fresh ■ Prima Fresh Recepty Maso
Maso
Cháluj líp!
Pin it

Hit týdne

Další hity

Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci

Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Aperol Spritz
Aperol Spritz
Poctivá zelňačka s klobásou
Poctivá zelňačka s klobásou
Sloní žrádlo
Sloní žrádlo
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Těhotnej kuchař: Rozlítaný španělský ptáček – jednodušší verze české klasiky

Těhotnej kuchař: Rozlítaný španělský ptáček – jednodušší verze české klasiky

Těhotnej kuchař: Rozlítaný španělský ptáček – jednodušší verze české klasiky Zdroj: Cháluj líp!

  • Zavřít
Těhotnej kuchař: Rozlítaný španělský ptáček – jednodušší verze české klasiky

Těhotnej kuchař: Rozlítaný španělský ptáček – jednodušší verze české klasiky Zdroj: Cháluj líp!

Moje hodnocení
20x

Inspirujte se dalším oblíbeným receptem od Těhotnýho kuchaře. Snazší verze klasického českého jídla přináší španělské ptáčky v rozlítané formě, tedy nezabalené. Je to rychlejší a chutě náplně se krásně prolnou přímo do omáčky. K vaření si pusťte návodný videorecept, s kterým vám to půjde raz dva, a ještě se u toho pobavíte.

6 porcí
120 minut
česká
Seznam.cz banner

Suroviny

  • cibule (nakrájená nadrobno) 3 ks
  • máslo
  • sádlo
  • sůl
  • pepř (čerstvě namletý)
  • anglická slanina (nakrájená na kostičky) 100 g
  • hovězí krk (nakrájený na menší plátky) 900 g
  • vývar 1 litr
  • hořčice 2 lžičky
  • hladká mouka
  • vejce 3 ks
  • buřt (nebo párky) 3 ks
  • kyselé okurky 8-10 ks + lák

Připravte rozlítané španělské ptáčky podle návodného videoreceptu s Těhotným kuchařem

Rozlítanej španělskej ptáček je snadnější verze české klasiky. Do tohodle receptu se pouštíš z několika důvodů. Buď máš málo času, tahle verze ti víc chutná, seš línej se s těma ptáčkama balit nebo to prostě zabalit neumíš. Ale i když je to v podstatě vojebávka toho původního receptu, tak i přesto se to dá udělat pořádně, aby z toho bylo krásný jídlo.

Postup přípravy

  1. Začni tím, že si nakrájíš cibuli. Do hrnce hoď kousek másla a kousek sádla, dva tuky, dvě chutě. Přihoď tam nakrájenou cibuli, lehce ji osol a nech zvolna restovat. Podle barvy cibule budeš mít barvu omáčky.
  2. Nakrájej si anglickou slaninu. Vcelku by byla lepší, já mám plátkovou, ale přece ji nebudu slepovat.
  3. Mám necelý kilo hovězího krku, ten si nakrájím. Často se tenhle recept dělává z roštěnky, když místo toho vezmeš hovězí krk, budeš to mít o dost levnější a díky tomu, že to nakrájíš na menší kousky, tak i rychleji hotový.
  4. Tu cibuli si musíš vystát, prostě to nějakej čas zabere, ale má to svůj důvod. Když se ti začne barvit, podlej ji trochu vývarem, on se ti za chvilku vyvaří a ta cibule získá jednotnou barvu. Klidně ten postup zopakuj 2x nebo 3x.
  5. Do tmavý cibule dej hořčici, vyrestuj ocet, kterej obsahuje a odstav.
  6. V pánvi rozehřej kousek sádla, opeč na něm slaninu a dej ji bokem. Na tom výpeku pak orestuj maso. Dávej ho jenom do jedný vrstvy a zprudka ho opeč. Obracej postupně, aby ti pánev nezchladla a maso nezačalo pouštět šťávu. Ze stejnýho důvodu se solí, až když je opečený. Když máš masa víc, tak to dělej postupně po částech, prostě pořád jenom v jedný vrstvě.
  7. Cibulovej základ znova zahřej, přihoď tam maso, slaninu, do pánve od masa nalej vývar a nech odvařit přípečky, přece tam ty chutě nenecháš.
  8. Dolej vývarem, buď hovězím, vepřovým, masovým nebo klidně i kuřecím. Podle potřeby osol a opepři, přikryj pokličkou a vlož do trouby rozehřátý na 150°C, dokud nebude maso měkký.
  9. Mezitím si z másla a mouky připrav máslovou jíšku. Budeš potřebovat trošku tmavší, takže to zabere asi 10 minut. A zase si to u toho rendlíku musíš vystát. Klidně si ji udělej víc, v lednici vydrží tejden až 10 dní. Budeš ji mít pak v případě potřeby po ruce.
  10. Dál si uvař vajíčka natvrdo, nech je zchladit a oloupej. Někdo přidává párky, můj řezník dělá skvělý hrubozrnný buřty, tak dám ty. Buřty oloupej, rozřízni napůl a nakrájej na silnější plátky. A samozřejmě to do tý omáčky nehodíš jako dobytek, ale nejdřív ty buřty opečeš, pustí mnohem víc chuti, kterou přidají tý omáčce.
  11. Když je maso měkký, vyndej hrnec z trouby a omáčku zahusti jíškou. On zas někdo bude nadávat, že tam tu jíšku seru, ale když to neuděláš, tak se ti ten sos vpije do knedlíku nebo do rejže a zůstanou ti tam jenom ty pevný části. Navíc dobře udělaná jíška je dobře stravitelná, odhadem je to 10 gramů mouky na porci.
  12. Do hrnce přidej lák z okurek, vhoď tam opečený buřty a nech to 20 minut provařit.
  13. Nakrájej si kyselý okurky, na posledních 10 minut vkydni do hrnce ty okurky, uvařený vajíčka a nech to spolu provařit. Podle potřeby to osol a opepři a můžeš nandávat. Jestli si to dáš s rýží, s knedlíkem nebo třeba s chlebem, to už záleží na tobě. Je to krásný, český jídlo.

Těhotnej kuchař: Mac and cheese Těstoviny

Těhotnej kuchař: Mac and cheese

25
Těhotnej kuchař: Kuřecí roláda s nádivkou s medvědím česnekem Maso

Těhotnej kuchař: Kuřecí roláda s nádivkou s medvědím česnekem

20
Těhotnej kuchař: Chilli fazole s pikantní klobásou a vejci aneb Huevos rancheros Předkrmy a chuťovky

Těhotnej kuchař: Chilli fazole s pikantní klobásou a vejci aneb Huevos rancheros

20

ČTĚTE TAKÉ: Dáte si španělský ptáček v rohlíku? Novinka mezi rychlým občerstvením rozšiřuje nabídku na benzinkách

Vyzkoušejte také klasické španělské ptáčky podle návodného videoreceptu

Kompletní recept najdete ZDE: Španělský ptáček podle Romana Vaňka

Cháluj líp!

Zdroj receptu

Cháluj líp!

Těhotnej kuchař Cháluj líp!

Těhotnej kuchař je vítěz Křišťálové Lupy za rok 2022 a kuchař-influencer, který v roce 2022 na sociálních sítích nasbíral celkem přes 1 milion sledujících. A tohle je jeho první kuchařka! Obsahuje 77 receptů včetně seznamu ingrediencí a postupu přípravy. Místo fotografií v knížce najdeš QR kódy, přes které si pustíš celý videorecept na své oblíbené sociální síti. Vše doplňují barevné ilustrace. Těhotnej kuchař o knížce říká: "Hele, doma potřebuješ jenom dvě kuchařky. Tuhle, co vydávám, a pak až vyjde druhej díl. Tak čau."

https://eshop.tehotnejkuchar.cz/kucharky/

Sdílejte článek
Štítky cibule maso hovězí maso omáčka recept česká kuchyně sádlo jíška španělský ptáček Těhotnej kuchař

Návrhy pro vás

Recept na buřtguláš z Lokálu, který si zamiluje i vaše babička Maso

Recept na buřtguláš z Lokálu, který si zamiluje i vaše babička

Kávové řezy s ořechy a lahodnou polevou – vláčný dezert s vůní kávy a čokolády Sladké

Kávové řezy s ořechy a lahodnou polevou – vláčný dezert s vůní kávy a čokolády

Slaný maxi věnec s fíky a sušenou šunkou – elegantní chuťovka na silvestrovskou hostinu Předkrmy a chuťovky

Slaný maxi věnec s fíky a sušenou šunkou – elegantní chuťovka na silvestrovskou hostinu

Sýrové fondue – lahodná švýcarská klasika s pivním nádechem Předkrmy a chuťovky

Sýrové fondue – lahodná švýcarská klasika s pivním nádechem

Krémová kukuřičná polévka s kari vás zahřeje i v mrazivých dnech Polévky

Krémová kukuřičná polévka s kari vás zahřeje i v mrazivých dnech

Nakládané sýry v pikantním oleji s česnekem a kmínem – chuťovka do zásoby Předkrmy a chuťovky

Nakládané sýry v pikantním oleji s česnekem a kmínem – chuťovka do zásoby

Tuniský mátový čaj – tradiční nápoj je sladký, aromatický a podává se s oříšky Nápoje

Tuniský mátový čaj – tradiční nápoj je sladký, aromatický a podává se s oříšky

Celé pečené kuře na jablkách s bylinkami – šťavnatá drůbeží pečínka pro celou rodinu Maso

Celé pečené kuře na jablkách s bylinkami – šťavnatá drůbeží pečínka pro celou rodinu


Přečtěte si také

Předkrmy a chuťovky
Zatočené slané tyčinky s olivami – chuťovka z kynutého těsta k vínu, pivu i jen tak

Zatočené slané tyčinky s olivami – chuťovka z kynutého těsta k vínu, pivu i jen tak

Maso
Recept na buřtguláš z Lokálu, který si zamiluje i vaše babička

Recept na buřtguláš z Lokálu, který si zamiluje i vaše babička

Novinky
Hrozny štěstí nebo pohankové nudle. Znáte světové silvestrovské zvyky spojené s jídlem a pitím?

Hrozny štěstí nebo pohankové nudle. Znáte světové silvestrovské zvyky spojené s jídlem a pitím?

Sladké
Kávové řezy s ořechy a lahodnou polevou – vláčný dezert s vůní kávy a čokolády

Kávové řezy s ořechy a lahodnou polevou – vláčný dezert s vůní kávy a čokolády

Předkrmy a chuťovky
Slaný maxi věnec s fíky a sušenou šunkou – elegantní chuťovka na silvestrovskou hostinu

Slaný maxi věnec s fíky a sušenou šunkou – elegantní chuťovka na silvestrovskou hostinu

PR článek
Zimní načerpání energie v bílém objetí Žitného ostrova

Zimní načerpání energie v bílém objetí Žitného ostrova

Předkrmy a chuťovky
Sýrové fondue – lahodná švýcarská klasika s pivním nádechem

Sýrové fondue – lahodná švýcarská klasika s pivním nádechem

Polévky
Krémová kukuřičná polévka s kari vás zahřeje i v mrazivých dnech

Krémová kukuřičná polévka s kari vás zahřeje i v mrazivých dnech

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Těstoviny
Paccheri della nonna – zapečené těstoviny s masovými kuličkami v rajčatové omáčce podle restaurace Rossopomodoro

Paccheri della nonna – zapečené těstoviny s masovými kuličkami v rajčatové omáčce podle restaurace Rossopomodoro

Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha Těstoviny

Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha

Domácí rakouské fleky se zelím a tyrolským špekem – sytý pokrm plný koření a bylinek Těstoviny

Domácí rakouské fleky se zelím a tyrolským špekem – sytý pokrm plný koření a bylinek

Sladké
Kávové řezy s ořechy a lahodnou polevou – vláčný dezert s vůní kávy a čokolády

Kávové řezy s ořechy a lahodnou polevou – vláčný dezert s vůní kávy a čokolády

Čokoládová bábovka se skořicovou náplní – voňavý dezert pro milovníky čokolády i tvarohu Sladké

Čokoládová bábovka se skořicovou náplní – voňavý dezert pro milovníky čokolády i tvarohu

Pečené grepy s mandlemi a medem – netradiční voňavý dezert, který zároveň zahřeje i osvěží Ovoce

Pečené grepy s mandlemi a medem – netradiční voňavý dezert, který zároveň zahřeje i osvěží

Maso
Recept na buřtguláš z Lokálu, který si zamiluje i vaše babička

Recept na buřtguláš z Lokálu, který si zamiluje i vaše babička

Celé pečené kuře na jablkách s bylinkami – šťavnatá drůbeží pečínka pro celou rodinu Maso

Celé pečené kuře na jablkách s bylinkami – šťavnatá drůbeží pečínka pro celou rodinu

Chlebíčky s řízkem, bramborovým salátem a koprem – tip na zužitkování sváteční večeře Maso

Chlebíčky s řízkem, bramborovým salátem a koprem – tip na zužitkování sváteční večeře

Zelenina
Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Zapečená bramborová kaše s uzeným masem, brokolicí a sýrem – voňavý a sytý pokrm ve stylu co dům dal Zelenina

Zapečená bramborová kaše s uzeným masem, brokolicí a sýrem – voňavý a sytý pokrm ve stylu co dům dal

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti Zelenina

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti

Nápoje
Tuniský mátový čaj – tradiční nápoj je sladký, aromatický a podává se s oříšky

Tuniský mátový čaj – tradiční nápoj je sladký, aromatický a podává se s oříšky

Kávový likér – hedvábně sladký nápoj s rumem a karamelovým nádechem Nápoje

Kávový likér – hedvábně sladký nápoj s rumem a karamelovým nádechem

Teplý ovocný punč ze švestkové limonády se skořicí, hřebíčkem a pomerančem Nápoje

Teplý ovocný punč ze švestkové limonády se skořicí, hřebíčkem a pomerančem

Ryby a mořské plody
Pikantní salát z kapra – skvělý způsob, jak zužitkovat rybu po svátcích

Pikantní salát z kapra – skvělý způsob, jak zužitkovat rybu po svátcích

Filo taštičky plněné tuňákovou směsí s olivami a gorgonzolou – chuťovka ke sklence vína Předkrmy a chuťovky

Filo taštičky plněné tuňákovou směsí s olivami a gorgonzolou – chuťovka ke sklence vína

Skotská rybí polévka s krevetami – krémová delikatesa s chutí moře a kapkou smetany Polévky

Skotská rybí polévka s krevetami – krémová delikatesa s chutí moře a kapkou smetany

Polévky
Krémová kukuřičná polévka s kari vás zahřeje i v mrazivých dnech

Krémová kukuřičná polévka s kari vás zahřeje i v mrazivých dnech

Skotská rybí polévka s krevetami – krémová delikatesa s chutí moře a kapkou smetany Polévky

Skotská rybí polévka s krevetami – krémová delikatesa s chutí moře a kapkou smetany

Kapří polévka s kaviárem a křupavými krutonky – sváteční pochoutka s noblesou Polévky

Kapří polévka s kaviárem a křupavými krutonky – sváteční pochoutka s noblesou

Předkrmy a chuťovky
Zatočené slané tyčinky s olivami – chuťovka z kynutého těsta k vínu, pivu i jen tak

Zatočené slané tyčinky s olivami – chuťovka z kynutého těsta k vínu, pivu i jen tak

Slaný maxi věnec s fíky a sušenou šunkou – elegantní chuťovka na silvestrovskou hostinu Předkrmy a chuťovky

Slaný maxi věnec s fíky a sušenou šunkou – elegantní chuťovka na silvestrovskou hostinu

Sýrové fondue – lahodná švýcarská klasika s pivním nádechem Předkrmy a chuťovky

Sýrové fondue – lahodná švýcarská klasika s pivním nádechem

Předkrmy a chuťovky
Nakládané sýry v pikantním oleji s česnekem a kmínem – chuťovka do zásoby

Nakládané sýry v pikantním oleji s česnekem a kmínem – chuťovka do zásoby

Linecké košíčky s domácím taveným sýrem z tvarůžků – nevšední slané „cukroví“ Předkrmy a chuťovky

Linecké košíčky s domácím taveným sýrem z tvarůžků – nevšední slané „cukroví“

Cibulový koláč krok za krokem – sytá svačina z červené cibule, kečupu a vajec Vegetariánské
7

Cibulový koláč krok za krokem – sytá svačina z červené cibule, kečupu a vajec

Ovoce
Pečené grepy s mandlemi a medem – netradiční voňavý dezert, který zároveň zahřeje i osvěží

Pečené grepy s mandlemi a medem – netradiční voňavý dezert, který zároveň zahřeje i osvěží

Piña colada pohárky – originální tropický dezert, který připomíná dovolenou u moře Sladké

Piña colada pohárky – originální tropický dezert, který připomíná dovolenou u moře

Voňavý trhanec s exotickým kaki – sladká snídaně ze špaldové mouky a svěžího ovoce Sladké

Voňavý trhanec s exotickým kaki – sladká snídaně ze špaldové mouky a svěžího ovoce

Ryby a mořské plody
Pikantní salát z kapra – skvělý způsob, jak zužitkovat rybu po svátcích

Pikantní salát z kapra – skvělý způsob, jak zužitkovat rybu po svátcích

Netradiční bramborový salát z pečených brambor podle Pavla Berkyho – moderní pojetí klasické vánoční přílohy Saláty

Netradiční bramborový salát z pečených brambor podle Pavla Berkyho – moderní pojetí klasické vánoční přílohy

Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá Předkrmy a chuťovky

Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá

Přílohy
Kynuté knedlíky plněné mletým masem – česká klasika s překvapením uvnitř

Kynuté knedlíky plněné mletým masem – česká klasika s překvapením uvnitř

Italské krémové rizoto s houbami, kadeřávkem a oříšky podle Přemka Forejta Přílohy

Italské krémové rizoto s houbami, kadeřávkem a oříšky podle Přemka Forejta

Česneková omáčka s uzeným masem – poctivá a lehce štiplavá česká specialita Maso

Česneková omáčka s uzeným masem – poctivá a lehce štiplavá česká specialita

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

Trump jedná se Zelenským. Při dosažení mírové dohody slíbil silné bezpečnostní záruky Opilý cizinec hrozil střelbou v pardubickém hotelu. Policisté ho zpacifikovali ANKETA: Vyberte nejlepší film Brigitte Bardotové. Líbila se vám v Soukromém životě, nebo Pohrdání?

prima-zeny

Osudové lásky Brigitte Bardot: Manželství střídala, naplnění našla ve zvířatech Zemřela francouzská ikona Brigitte Bardot. Slávu využívala k boji za práva zvířat Slovník mladých, kterému asi nerozumíte. 67, skibidi, lowkey a další výrazy generace alfa

prima-zoom

Obrovský sklípkan se jmenuje podle tygra Pumy loví tučňáky. Video ukazuje, jak se z nich stává snadná kořist Muž pil 8 energy drinků denně a dostal mrtvici. Dodnes má trvalé následky v prstech

prima-fresh

Zatočené slané tyčinky s olivami – chuťovka z kynutého těsta k vínu, pivu i jen tak Recept na buřtguláš z Lokálu, který si zamiluje i vaše babička Hrozny štěstí nebo pohankové nudle. Znáte světové silvestrovské zvyky spojené s jídlem a pitím?

prima-cool

TRAILER: Drsný lov na Charlize Theron První trailer návratu Peaky Blinders aneb Tommy Shelby a peklo druhé světové války Nový trailer Avengers 5 s Thorem

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Penízovka sametonohá: Říká se jí vánoční houba, skvěle chutná a roste celou zimu Je svátek Mláďátek. Kdysi matky šlehaly děti větvičkami, aby byly zdravé a šťastné Svátek sv. Jana Evangelisty je den přípitků: Dnes má víno zázračnou moc

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.