zavřít

Najděte si recept

Co hledáte? Jídlo, ingredience, pořad nebo kuchař…
Smazat
Tatarák z uzeného lososa a okurkové carpaccio
Autor: archiv Tescoma Tatarák z uzeného lososa a okurkové carpaccio

Tatarák z uzeného lososa a okurkové carpaccio s koprovým dresinkem

Hodnoceno: 0x
Vyzkoušejte pro slavnostní chvíle připravit efektní předkrm z uzeného lososa. Výtečnou chuťovku doplňte natenko nakrájenou okurkou s výrazným koprovým dresinkem, který se krásně snoubí s chutí uzené ryby. Příprava tohoto pokrmu je velmi jednoduchá! Přesvědčte se o tom ve videoreceptu.
do 10 minut
4 porce

reklama

Postup

  1. Uzeného lososa nakrájejte nadrobno, smíchejte s crème fraîche, dochuťte pepřem, přidejte kapary, nasekanou šalotku, část kopru a citronovou šťávu podle chuti.
  2. Okurku nakrájejte na tenká kolečka a rozložte na talíř. Do středu dejte tatarák a ozdobte lístky rukoly.
  3. V misce smíchejte hořčici, olivový olej, zbylý kopr, sůl a pepř. Dresinkem přelijte okurky.
  4. PRIMA TIP: Hotový tatarák můžete dekorovat křepelčím vajíčkem uvařeným natvrdo.

Tatarák z uzeného lososa a okurkové carpaccio  Foto: K přípravě tohoto pokrmu využijte kvalitní kuchyňské náčiní. Určitě se vám bude hodit struhadlo s keramickou čepelí, formičky pro tvarování pokrmů a kvalitní mlýnek na pepř.

Soutěž s Tescomou o 3 poukazy v hodnotě 3000 Kč

Soutěžte s Tescomou o 3x nákup v hodnotě 3000 Kč

Uložit

reklama