Perfektní recept na pikantní ďábelská vejce

Moje hodnocení
10x

Ďábelská vejce nejsou jen obyčejná pikantní vejce. Kouzlo tohoto delikátního předkrmu spočívá v náplni ze žloutku, majonézy a koření. Každou návštěvu rozhodně překvapí!

1 porce
30 minut

Suroviny

Postup přípravy

  1. Vejce natvrdo podélně rozkrojte na dvě poloviny a vyjměte žloutky. Ty dejte do mísy a rozmačkejte vidličkou.
  2. Do mísy přidejte majonézu a chilli pastu. Osolte a opepřete bílým pepřem. Vyšlehejte směs do hebké pomazánky.
  3. Do vydlabaných půlek vajec můžete směs přenést lžící nebo použijte cukrářský pytlík.
  4. Servírujte ozdobené jarní cibulkou a černými sezamovými semínky.

PRIMA TIP: použijte oblíbenou chilli pastu nebo omáčku, např. sambal oelek, harissu nebo korejskou pastu gojuchang, která má zajímavou uzenou chuť. Hodí se ale i sriracha nebo domácí chilli omáčka.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů


Přečtěte si také

Recepty