Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Jehněčí kebab s jogurtovým dipem

4 porce
do 30 minut
Jehněčí kebab s jogurtovým dipem
Jehněčí kebab s jogurtovým dipem Autor: Tereza Sychrová FOODLOVER.CZ
Grilování je přímo symbolem tepla, léta a pohody. Tyhle jehněčí kebábky jsou příjemnou změnou oproti všem grilovacím klasikám. S jogurtovým dipem, salátem a pitou jsou krásně osvěžující a plné chuti.
Reklama
Reklama

Postup

  1. Všechny ingredience na kebaby dobře rukou promíchejte, zpracujte v kompaktní hmotu a napíchejte na dřevěné špejle, které jste si předem namočili ve vodě. Především dobře osolte a opepřete.
  2. Jogurt smíchejte s olejem, mátou a česnekem, dejte do lednice dobře vychladit.
  3. Kebaby grilujte, dávejte pozor aby se nevysušily, na chvíli na gril dejte z obou stran prohřát i pitu. Servírujte s jogurtovým dipem a zeleninovým salátem.
Reklama

Jehněčí kebab s jogurtovým dipem  Foto:

Jehněčí kebab s jogurtovým dipem  Foto:

Jehněčí kebab s jogurtovým dipem, foto: Tereza Sychrová, FOODLOVER.CZ

Kdo je Foodlover.cz ?

FoodloverJmenuju se Tereza Sychrová a můj blog vznikl v létě roku 2012 z čisté lásky k jídlu, vášně k vaření a potřeby seberealizace jinde než ve škole a v práci.

Foodlover.cz jsem především já – od malička velká milovnice jídla a všeho, co s jídlem souvisí, mimo to v posledních letech také milovnice cestování, advokátní koncipientka, nenapravitelný nervák, perfekcionista a rozená pečovatelka o své blízké. Všechno se vším souvisí, a tak tyhle moje vlastnosti zároveň hodně utvářejí i podobu blogu.

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama