Suroviny
- paprika (paprikový salát (sterilované tenkostěnné papriky ve sladkokyselém nálevu)) 180 g
- sterilovaná kapie (silnostěnné ve sladkokyselém nálevu) 90 g
- feferonky (kulaté feferonky ve sladkokyselém nálevu) 90 g
- eidam (je dobré si sýr nechat nakrájet na tenké plátky cca 2-3 mm) 285 g
- nakládané cibulky 180 g
- sterilovaný hrášek 100 g
- rostlinný olej (např. slunečnicový) 120 g
- worcesterová omáčka 5 g
- cukr 20 g
- sůl 10 g
- černý pepř (mletý ) 1 špetka
Postup přípravy
- Paprikový salát (papriky) smíchejte s kapií a feferonkami pokrájenými na nudličky, na kolečka nakrájenými cibulkami a hráškem.
- Přidejte olej, worcester, cukr, pepř a zlehka promíchejte se sýrem nakrájeným na nudličky.
- Trochu osolte a nechte uležet v chladu. Po uležení ještě případně dosolte.