reklama

zavřít

Najděte si recept

Co hledáte? Jídlo, ingredience, pořad nebo kuchař…
Smazat

reklama

Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
Feferonový salát
Autor: V kuchyni vždy otevřeno Feferonový salát

Feferonový salát

Hodnoceno: 6x
Osvědčená klasika, která neomrzí ani po letech. Hodí se k běžné večeři, ale potěší i během silvestrovského hodování. Pusťte se do vymýšlení menu plné salátů a jednohubek!
do 30 minut
1 kg porce

reklama

reklama

Postup

  1. Paprikový salát (papriky) smíchejte s kapií a feferonkami pokrájenými na nudličky, na kolečka nakrájenými cibulkami a hráškem.
  2. Přidejte olej, worcester, cukr, pepř a zlehka promíchejte se sýrem nakrájeným na nudličky.
  3. Trochu osolte a nechte uležet v chladu. Po uležení ještě případně dosolte. 

V kuchyni vždy otevřeno
Andrea Motlíková

Andrea z foodblogu V kuchyni vždy otevřeno, který sleduje přes 36 tisíc fanoušků, vydala svoji první kuchařku. Na 368 stranách najdete bezmála 300 receptů pro každý den, které vždy doprovází autorské barevné fotografie.

Obsáhlá kniha je určena pro široké publikum napříč generacemi. Inspiraci pro každodenní vaření zde najdou začátečníci i zkušené kuchařky a určitě i muži. Osvědčené recepty z dostupných čerstvých surovin nejsou nijak komplikované a postupy jsou srozumitelně rozepsané. Nechybí tipy na tradiční česká jídla, ale v knize zabrousíte i do kuchyní Asie či Středomoří.

Kuchařka je velmi přehledně rozdělena do 19 kapitol od předkrmů, přes jídla z jednoho pekáčku, snadné recepty, polévky, saláty, druhy mas, těstoviny, zeleninové pokrmy, pomazánky, moučníky a dezerty až po zavařování.

Pokud vás den za dnem nenapadá, co zrovna vařit, stačí zalistovat a určitě si vyberete.

reklama

reklama