návrat zpět

Najděte si recept

Reklama
Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
Reklama

Cuketová omáčka do zásoby

Hodnoceno: 4x
do 30 minut
Cuketová omáčka do zásoby
Autor: V kuchyni vždy otevřeno Cuketová omáčka do zásoby
Tato cuketová omáčka je vhodná na těstoviny, pod maso, zkrátka dle libosti. Hodí se především ve chvíli, kdy máte velkou úrodu cuket a už nevíte, co s nimi! ;)

Suroviny

Postup

  1. Zeleninu nakrájejte na kostičky.
  2. Na oleji zesklovaťte cibuli, přidejte zeleninu, osolte a 15 minut restujte.
  3. Poté přidejte zbytek ingrediencí, provařte a směsí plňte skleničky.
  4. Kdo chce, může ke konci přidat posekaný česnek.
  5. Sklenice sterilujte při 80 °C 15 minut.

V kuchyni vždy otevřeno

Andrea Motlíková

Andrea z foodblogu V kuchyni vždy otevřeno, který sleduje přes 36 tisíc fanoušků, vydala svoji první kuchařku. Na 368 stranách najdete bezmála 300 receptů pro každý den, které vždy doprovází autorské barevné fotografie.

Obsáhlá kniha je určena pro široké publikum napříč generacemi. Inspiraci pro každodenní vaření zde najdou začátečníci i zkušené kuchařky a určitě i muži. Osvědčené recepty z dostupných čerstvých surovin nejsou nijak komplikované a postupy jsou srozumitelně rozepsané. Nechybí tipy na tradiční česká jídla, ale v knize zabrousíte i do kuchyní Asie či Středomoří.

Kuchařka je velmi přehledně rozdělena do 19 kapitol od předkrmů, přes jídla z jednoho pekáčku, snadné recepty, polévky, saláty, druhy mas, těstoviny, zeleninové pokrmy, pomazánky, moučníky a dezerty až po zavařování.

Pokud vás den za dnem nenapadá, co zrovna vařit, stačí zalistovat a určitě si vyberete.

V kuchyni vždy otevřeno - kuchařka Foto: