Suroviny
- vaječné bílky 3
 - cukr 100 g
 - kokosové mléko 250 ml
 - plnotučné mléko 250 ml
 - smetana 50 ml
 - tapiokový škrob 10 g
 - vanilkový extrakt podle chuti
 - voda (na rozmíchání škrobu) 1 PL
 
Želé
- želatina 6 plátků
 - voda 250 ml
 - kokosové mléko 250 ml
 - cukr 100 g
 
Postup
- Vyšleháme 6 bílků do tuhého sněhu a postupně přidáme 100 g cukru, dokud není směs pevná. V hrnci uvaříme kokosové mléko spolu s mlékem a smetanou. Směs přivedeme k varu a pak stáhněme z plotny.
 - Až směs trochu vystydne, tak vmícháme vyšlehané bílky. Poté vrátíme kastrůlek na plotnu a vaříme na nízkém ohni.
 - Rozmícháme 20 g tapiokového škrobu v malém množství vody a pak přidáme do teplé směsi. Po zhoustnutí směsi přidáme vanilku podle chuti.
 
Autor receptu: Mia Smejkalová
Všechny recepty najdete také v aplikaci Prima Zone v sekci Prostřeno! A to dříve než na webu!