Tomáš Chlup

Tomáš (29) vystudoval střední školu IT v Pelhřimově. Dále studoval magistra na Vysoké škole technické a ekonomické v Českých Budějovicích obor obchodní podnikání.

Také studoval na VŠE v Jihlavě (Ing.) – toto studium nedokončil. Dříve pracoval v rodinné firmě, kde dělal projektového manažera. Předtím dělal obchodního asistenta. Předtím brigády a nezávislé práce jako finanční poradce. Nyní je finančním ředitelem v rodinné firmě, majitelem vlastní firmy, kde má různé projekty, a jednatelem a ředitelem centra virtuální reality v Českých Budějovicích. Je také spolumajitelem firmy na distribuci fitness a crossfit vybavení. Žije s přítelkyní v Kamenici nad Lipou a mají dceru (2,5 roku). Oba dva jsou velmi aktivní – dělají primárně crossfit, rádi cestují a užívají si rodinný život. Před půl rokem přijal první zápas MMA do Clash of the Stars, poté první boxerské – kromě crossfitu trénuje i bojové umění.

Dříve běhal půlmaratony a maratony. S rodinou rád cestuje, chodí do společnosti a tvoří kontenty na IG & YT. Rád poznává nové lidi, kultury a objevuje sebe i svět. Nabídku přijal, protože má rád vaření a show. Pokud by vyhrál, tak by 10000 věnoval na jídlo pro opuštěné pejsky a zbytek by přidal do úspor. Jako zábavu zorganizuje pěvecké vystoupení kamarádky. Proč si vybral toto menu? Protože rad cestuje a chce je provézt po asijské kuchyni, která mu nejbližší.

VSTOUPIT DO DISKUZE

Koníčky, zájmy:
Věnuje se crossfit, MMA a boxu a rád běhá. Miluje vaření a dřív si vařil každý den sám – pokrmy z různých asijských zemí. S rodinou rád cestuje, chodí do společnosti a tvoří konetnty na IG & YT. Rád poznává nové lidi, kultury a objevuje sebe i svět.

Charakter:
Sám o sobě tvrdí, že je společenský, zábavný, energický, pozitivní, spolehlivý a empatický. Je workoholik a občas je trochu flegmatický.

Proč se přihlásil:
Nabídku přijal, protože má rád vaření a show.

Co od soutěže očekává:
Těší se na nové lidi, chce si zkusit novou výzvu a líbí se mu možnost zviditelnit se i u jiné cílové skupiny.

Co by udělal s výhrou:
Pokud by vyhrál, tak by 10 000 věnoval na jídlo pro opuštěné pejsky a zbytek by přidal do úspor.

Vztah k vaření:
Vaření miluje, ale pouze jako koníček. Rád vaří pro svoji rodinu a přátele. Při vaření si vždy odpočine a přijde na jiné myšlenky.

Zajímavá historka z vaření:
Jednou před lety vařil pro kamarády indickou omáčku. Doma měl velkou sbírku chilli a nasypal do omáčky místo lehce pálivé Jalapeňo papričky tu nejpálivější, Carolinu Reaper. Po ochutnání to poznal, ale už měl dovařeno, a tak to naservíroval a čekal na reakce. Bylo to vážně nezapomenutelné.

Co nejraději vaří:
Rád připravuje asijská a indická jídla. Také steaky, ryby a různé variace salátů. Snaží se vždy o zdravější recepty – zkouší nové, různě je kombinuje. Nerad vaří podle receptů – rád si je upravuje dle sebe.

Co jí:
Nejraději má asijská a indická jídla, steaky, ryby a saláty. Rád zkouší nová jídla – převážně když cestuje. Rád si občas dá i něco nezdravého a dá si pořádnou prasečinku.

Co nejí, co by nikdy neochutnal:
Nejí špatně připravená jídla a jídla z nekvalitních surovin.

Nejoblíbenější jídlo:
Rád si pochutná na autentické, dobře udělané Tom Yum polévce s krevetami nebo krevetách na česnekovém másle.

Alergie:
Netrpí žádnou alergií.

Co u stolu nesnáší:
Při stolování mu vadí skřípání příborem o talíř.

Motto:
V životě se řídí mottem: „Dělej si, co chceš, stejně jednou umřeš. A to právě teď a právě tady – žij momentem a přítomností.“

Soutěžní menu:

Autor článku

Petra Jaroševská

Všechny články autora

redaktorka FTV Prima

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů


Přečtěte si také

Recepty