David (23) se vyučil jako kuchař. Pracuje jako kuchař a pracoval jako hlavní kuchař i jako pizzař.
David Habo je hvězda slovenských kuchařských pořadů
Prostřeno! S28 (9)
Nyní pracuje jako kuchař. Má přítelkyni, nemá děti. Rád by vyzkoušel něco nového, a zatím nebyl v televizi v Česku. Na Slovensku účinkoval v kuchařských pořadech. Naposledy byl v pořadu Bez servitky, kde bohužel nevyhrál. Pokud by vyhrál, tak by se o výhru podělil a nebo část peněz daruje na dobrou věc. Toto menu si vybral, protože mu přijde zajímavé a chtěl ho zkusit dát i dalším lidem, recepty velmi dobře zná.
Koníčky, zájmy:
Baví ho nakupování.
Charakter:
Sám si o sobě myslí, že je velmi precizní a důsledný.
Proč se přihlásil:
Rád by vyzkoušel něco nového, a zatím nebyl v české televizi. Naposledy byl v pořadu Bez servitky, kde bohužel nevyhrál.
Co od soutěže očekává:
Těší se, že bude mít možnost poznat nové lidi, nové chutě, zažije dobrou zábavu a dobře se nají.
Co by udělal s výhrou:
Pokud by vyhrál, tak by se o výhru podělil nebo část peněz daruje na dobrou věc.
Vztah k vaření:
K vaření má velmi dobrý vztah.
Zajímavá historka z vaření:
Na žádnou příhodu z vaření si nevzpomíná.
Co nejraději vaří:
Rád připravuje tradiční slovenská jídla, ale nevadí mu zkoušet nové recepty.
Co jí:
Jí vše, co nesní jeho.
Co nejí, co by nikdy neochutnal:
Nejí avokádo a olivy.
Nejoblíbenější jídlo:
Mezi jeho oblíbená jídla patří vepřo, knedlo, zelo.
Alergie:
Žádnou alergii na potraviny nemá.
Co u stolu nesnáší:
Při stolování mu vadí, pokud někdo mlaská nebo neumí slušně jíst a rozhazuje jídlo po stole.
Motto:
V životě nemá motto, kterým by se řídil.
Soutěžní menu:
Lososový tatarák s wasabi majonézou a homárovými chipsami Zdroj: FTV Prima/ Prostřeno!
Bažantí vývar s celestýnskymi rezancami a koreňovou zeleninou Zdroj: FTV Prima/ Prostřeno!
Teacie osso bucco na červenom víne so šafránovým rizotom Zdroj: FTV Prima/ Prostřeno!
Crme brlée so zapekaným hnedým cukrom Zdroj: FTV Prima/ Prostřeno!
redaktorka FTV Prima