Suroviny
Sledujte novou kulinární show Teď vaří šéf! se Zdeňkem Pohlreichem každou neděli od 18.00 na Primě!
Všechny recepty z 7. dílu s tématem KRÁLÍK najdete v novém speciálu, kde nechybějí ani další informace z natáčení, bonusová videa a další "laskominy".
Odkaz
Teď vaří šéf!
Vítejte v nové televizní kuchařské škole ZDEŇKA POHLREICHA, šité na míru běžné domácí kuchyně. V každém díle předvede slavný šéfkuchař šest receptů, jímž dominuje jedna...
Postup přípravy
- Z namletých zbytků králičího masa připravte fáš. Maso osolte a opepřete, můžete přidat také kousek králičích jater nakrájených na malé kousky. Zalijte kapkou smetany a promíchejte, přidejte nasekanou petrželku a tymián.
- Na prkýnko položte potravinovou fólii, na kterou rozložte plátky slaniny. Doprostřed položte králičí pupek, navrch rozetřete masovou fáš a roládu do fólie celou zabalte, utáhněte kraje, pro jistotu zabalte ještě do alobalu a vložte do pekáče. Kolem nasypte nakrájenou zeleninu – mrkev, cibuli, pórek, rajče, trochu žampionů a pár brambor. Hojně zasypte nasekanou petrželkou, tymiánem, rozmarýnem a bazalkou, osolte a opepřete, zakápněte olivovým olejem a promíchejte. Dejte do trouby rozpálené na 160 °C asi hodinu péct.