Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Králičí roláda

4 porce
Králičí roláda
Králičí roláda Autor: Hermína / Prima
Teď vaří šéf! a téma KRÁLÍK. Tentokrát si pro vás Zdeněk připravil králičí roládu se slaninou doplněnou o brambory a spoustu zeleniny.
Reklama

Sledujte novou kulinární show Teď vaří šéf! se Zdeňkem Pohlreichem každou neděli od 18.00 na Primě!

Všechny recepty z 7. dílu s tématem KRÁLÍK najdete v novém speciálu, kde nechybějí ani další informace z natáčení, bonusová videa a další "laskominy".

Reklama

Postup

  1. Z namletých zbytků králičího masa připravte fáš. Maso osolte a opepřete, můžete přidat také kousek králičích jater nakrájených na malé kousky. Zalijte kapkou smetany a promíchejte, přidejte nasekanou petrželku a tymián.
  2. Na prkýnko položte potravinovou fólii, na kterou rozložte plátky slaniny. Doprostřed položte králičí pupek, navrch rozetřete masovou fáš a roládu do fólie celou zabalte, utáhněte kraje, pro jistotu zabalte ještě do alobalu a vložte do pekáče. Kolem nasypte nakrájenou zeleninu – mrkev, cibuli, pórek, rajče, trochu žampionů a pár brambor. Hojně zasypte nasekanou petrželkou, tymiánem, rozmarýnem a bazalkou, osolte a opepřete, zakápněte olivovým olejem a promíchejte. Dejte do trouby rozpálené na 160 °C asi hodinu péct.
Reklama

Králičí roláda Foto:

Králičí roláda Foto:

Králičí roláda                                                                                                         Foto: Hermína / Prima

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama