Suroviny
Postup přípravy
Zeleninu nakrájíme na nudličky a dochutíme solí, octem a cukrem
Zakapeme olivovým olejem
Vše dobře promícháme a necháme odležet
Kuřecí prsa nakrájíme na plátky, mírně naklepeme, okořeníme a orestujeme na pánvi
Plátky vyjmeme z pánve, do zbylé šťávy přidáme smetanu a měkký sýr, zaprášíme hladkou moukou a dochutíme
Bagetky rozkrájíme podélně a do řezů vmažeme máslo utřené s bylinkovým kořením
Zabalíme do alobalu a před podáváním dáme na chvilku zapéct do trouby při teplotě 180 °C
Předkrm
Zeleninový salát s kuřecími medailonky, sýrovou omáčkou a bagetkami s bylinkovým máslem Ingredience:
- 1 hlávkové zelí
- 2 cibule
- červená, zelená a žlutá paprika
- 2 mrkve
- salátová okurka
- cherry rajčata
- pórek
- sůl, ocet, cukr, olivový olej
- 4 kuřecí prsa
- pepř, chilli koření, sladká paprika
- 1 smetana
- měkký sýr
- hladká mouka
- 5 baget
- máslo