Head
- pepř 1 špetka
2
Head
- bageta 5 kusů
2
- chleba 5 plátků
- sýr
Postup přípravy
1
Lososa naškrábejte špičkou ostrého nože, jde to jako po másle
Máte-li hrubší kousky, ještě je můžete posekat
Cibuli si nakrájíte opravdu na jemno, stejně jako lžičku kaparů
Všechno dobře promícháme v míse
Počítám na jeden filet půlku malé cibulky
Směs dle chuti osolíme a opepříme
Ve finále ještě zakápneme citronem nebo limetkou, znovu promícháme, doladíme chutě a je hotovo
2
Potom už jenom připravit kousky francouzské bagetky – bílé pečivo možno rozpéct v troubě
mTopinka s fantaziípostup: Kuřecí maso nakrájíme na mininudličky a promícháme s grilovacím kořením
Na oleji osmažíme najemno nakrájenou cibuli, česnek nakrájený na plátky a kuřecí maso
Tři čtvrtiny meruněk z kompotu nakrájíme na kousky a přidáme k masu
Přilijeme nálev z meruněk, aby měla směs požadovanou hustotu
Pět plátků chleba opečeme na oleji, očesnekujeme, poklademe masovou směsí a posypeme strouhaným sýrem
Zapečeme v troubě pod grilem