Suroviny
- rajče
- šalotka
- olivový olej 3 lžíce
- bazalka 0.5 svazek
- mozzarella 250 g
- citron
- polníček 100 g
- balsamico glaze
- sůl
- pepř
Postup přípravy
Oloupaná spařená rajčata bez semínek a šťávy nakrájíme na kostičky a smícháme s jemně nakrájenou šalotkou, olivovým olejem a bazalkou (drobně posekanou)
Podle potřeby osolíme a opepříme
Naaranžujeme na talíř, poklademe mozzarellou a ozdobíme polníčkem a balsamico glaze
Předkrm
Tataráček z rajčat s mozzarellou a polníčkem
Ingredience:
- 4 rajčata
- 2 šalotky
- 3 lžíce olivového oleje
- ½ svazku bazalky
- 250 g mozzarelly
- šťáva z 1 citronu
- 100 g polníčku
- balsamico glaze
- sůl, pepř