Předkrmy a chuťovky Ztracená vejce s lilkovou pastou a sušenými rajčaty – dokonalá kombinace středomořských chutí
Ryby a mořské plody Risotto Nero Frutti di Mare podle Marina Ristorante – efektní italská klasika s chutí moře
Předkrmy a chuťovky Nakládaný sýr feta s pečenými paprikami a kapary – esence léta uschovaná ve skleničce
Předkrmy a chuťovky Burrata s marinovaným chřestem a pestem ze sušených rajčat podle receptu z Vinografu
Předkrmy a chuťovky Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá
Těstoviny Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha
Těstoviny Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha
Těstoviny Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha
Zelenina Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem
Předkrmy a chuťovky Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá
Předkrmy a chuťovky Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá
Zelenina Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem