reklama

zavřít

Najděte si recept

Co hledáte? Jídlo, ingredience, pořad nebo kuchař…
Smazat

reklama

Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
Toskánské kuře s fazolemi
Toskánské kuře s fazolemi

Toskánské kuře s fazolemi

Hodnoceno: 0x
Dobrota z jedné pánve, ke které už ani nepotřebujete přílohu. Pokud byste ji i tak chtěli, s rýží rozhodně nešlápnete vedle :)
do 30 minut
4 porce

reklama

reklama

Postup

  1. V pánvi na středním plameni restujte kostky kuřete po dobu asi 8 minut z obou stran. Přendejte na talíř.
  2. Do pánve vlijte 1 lžíci olivového oleje a restujte plátky hub asi 5–7 minut doměkka. Dejte stranou.
  3. Přidejte další lžíci oleje a cibuli. Restujte 3–4 minuty dosklovata. Přisypejte česnek a restujte další minutu. Osolte, opepřete podle chuti.
  4. Vlijte zbytek oleje, přidejte nakrájená rajčata, sušená rajčata, fazole a černé olivy. Opět dochuťte solí a pepřem. Zasypejte oregánem, tymiánem a zakápněte balzamikovým octem a medem. Za stálého míchání restujte asi 1 minutu.
  5. Na závěr přidejte hotové kuře a houby: míchejte a povařte asi 2 minuty (maso se musí dostatečně prohřát). Pokud je třeba, dochuťte. Podávejte zasypané bazalkou.

Toskánské kuře s fazolemi 2 Foto: Toskánské kuře s fazolemi; foto: deliciousmeetshealthy.com

reklama

reklama