Suroviny
- čokoládové sušenky 300 g
- Máslo 250 g
- měkký tvaroh ve vaničce 600 g
- Bílá čokoláda 100 g
- čokoládová poleva nebo kvalitní čokoláda na rozpuštění 250 g
Na ozdobu
- HARIBO Berries 1 sáček
- HARIBO Primavera 1 sáček
Postup přípravy
- Rozpusťte 50 g másla a mezitím rozmixujte všechny sušenky. Smíchejte sušenkovou drť s horkým máslem, utlačte na dno dortové formy a nechte ztuhnout v lednici.
- V misce smíchejte všechen tvaroh s rozpuštěným zbytkem másla a bílou čokoládou. Krém naneste na připravený sušenkový korpus.
- Jakmile tvaroh začne tuhnout, rozpusťte polevu nebo čokoládu a nalijte ji na dort.
- Před podáváním ozdobte bonbony Haribo nebo čerstvým ovocem podle chuti.