Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Jablka
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Jablka
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Prima Fresh ■ Prima Fresh Recepty
Recepty
Ivana Jindřichová
Pin it

Hit týdne

Další hity

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Živáňská vepřová pečeně
Živáňská vepřová pečeně
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Semla

Semla

Semla Zdroj: Cat & Cook

  • Zavřít
Semla

Semla Zdroj: Cat & Cook

Moje hodnocení
26x

Semla, v množném čísle semlor, je severský dezert, který je nejpopulárnější nejspíš ve Švédsku. Hodně ho pečou na Velikonoce, ale jako dezert ke kávě se hodí opravdu kdykoliv. Je totiž famózní!

14 porcí
120 minut
Seznam.cz banner

Základ

  • plnotučné mléko 200 ml
  • hladká mouka (pšeničná nebo chlebová) 260 g
  • droždí 25 g

Po odpočinutí

  • mouka (pšeničná ) 160 g
  • vejce (vel. L) 1 ks
  • kardamom (mletý ) 5 g (asi 1 lžíce)
  • máslo (pokojové teploty) 100 g
  • cukr krupice 85 g
  • sůl 2 g (asi 1/2 lžíce)

Náplň

  • mandlová mouka 100 g
  • moučkový cukr 4 lžíce
  • mléko (či smetana dle potřeby)
  • kardamom (čerstvě mletý ) 1 lžička
  • vanilkový lusk (semínka z 1 vanilkového lusku nebo lžička přírodního vanilkového exktraktu)
  • smetana (30–40% vychlazená ) 500 ml
  • moučkový cukr (na posypání)

Článek

20+ nejlepších sladkých i slaných receptů z francouzské kuchyně

Francouzská gastronomie je mezi kuchaři skutečně pojem. Patří bezpochyby mezi složitější, ale výsledkem je většinou neuvěřitelně lahodný pokrm, který si zaslouží...

Postup přípravy

  1. Mléko vlijte do rendlíku a ohřejte ho tak, abyste do něj stále byli schopni strčit prst. Mělo by být trochu více než vlažné. Do mísy robota či do velké mísy vlijte ohřáté mléko, do něj nadrobte droždí, přidejte první část mouky a promíchejte nástavcem hák nebo vařečkou, dokud se vše nespojí. Nyní nechte odpočívat 15 minut.
  2. Do odpočinutého těsta přidejte cukr, zbytek mouky, vejce, sůl, kardamom a na kostičky nakrájené máslo. Máslo by mělo být opravdu hooodně měkké, určitě mu nestačí 30 minut z lednice, vyndejte si ho klidně ráno, než půjdete do práce a večer se pusťte do pečení.
  3. Těsto zadělávejte pomocí nástavce hák nejdříve na pomalejší otáčky, poté zrychlete na střední rychlost a nechte těsto zadělávat alespoň 15 minut. Pokud zaděláváte ručně, pohodlně se usaďte, mísu si dejte mezi kolena a vařečkou těsto podebírejte směrem k sobě. Vydržte to čtvrt hodinky, možná se vám udělá mozol, ale za tu dobrotu to fakt stojí! Že máte hotovo poznáte tak, že je těsto krásně pružné, hladké a jakoby lesklé.
  4. Nyní si připravte čistou pracovní plochu, váhu a nůž. Těsto vyndejte z mísy a rozkrájejte cca na 14 dílů. Každý díl by měl mít cca 60 gramů. Nyní z každé porce vyválejte pravidelnou kuličku. Nejlépe to jde následovně. Z dlaně si udělejte žlábek – jako kdybyste do ní chtěli napustit vodu, poté dlaň otočte směrem k pracovní ploše tak, aby do pomyslného žlábku zapadlo těsto.
  5. Nyní s rukou energicky dělejte pomyslné kružnice po pracovní ploše a ucítíte, jak se vám v dlani bude kulička krásně tvarovat. Pozor ale, hlavně si plochu nesypejte moukou, jinak se kulička těsta bude protáčet.
  6. Hotové kuličky těsta pokládejte na plech vyložený pečicím papírem celkem daleko od sebe, já jsem na klasický plech dala 7–9 kusů a při těch 9 kusech se mi dokonce nějaké spojily. Takže klidně použijte plechy dva, vůbec totiž nevadí, když druhou dávku upečete o pár minut později. Ještě bych možná upozornila, že aby byly „semličky“ opravdu hezky pravidelné, je potřeba dát si na každé kuličce opravdu záležet a koulet ji, dokud nebude pořádně zatažená a „čistá“.
  7. Kuličky nechte kynout přikryté utěrkou asi 1,5–2 hodiny ideálně na nějakém teplejším místě. Po této době rozehřejte troubu na 200 °C – já jsem dala horký vzduch, můžete použít i horní + dolní pečení, tam bych doporučila 210 °C. Semly pečte asi 8–10 minut dokud nebudou krásně zlatavé. Jak můžete vidět na fotkách níže, já jsem udělala dvě varianty. Matná je bez vejce, lesklá je potřená vejcem. Musím říct, že se mi víc líbí varianta matná, ale nechám to na vás. Na chuti to nic nemění. Semly vyndejte z trouby, počkejte asi 10 minut a přendejte je na mřížku, aby rovnoměrně vychladly.
  8. Mezitím, co se housky pečou, smíchejte všechny ingredience na náplň v míse a přilévejte smetanu či mléko tak, aby směs byla hezky „mokrá“, ale aby úplně netekla. Až budou semly vychladlé, připravte si co největší nůžky. Pak také misku, ve které budete šlehat šlehačku – tu vložte do mrazáku. Ano, čtete správně. Nůžkami se totiž nejlépe vykrajuje trojúhelníček, který potřebujete vyříznout, abyste housky mohli naplnit nádivkou z mandlí.
  9. Nůžkami tedy uprostřed každé houstičky vystřihněte pravidelný trojúhelník – snažte se dělat co nejdelší střih, abyste to měli hezky úhledné. Nebojte se střihnout do hloubky, protože čím víc do hloubky, tím více náplně. Trojúhelník opatrně vyndejte a naplňte housky. Já to dělám pomocí zdobicího pytlíku a kulaté trezírovací špičky, ale jde to i pomocí dvou lžiček. Druhá varianta je ta, že rovným řezem seříznete vršky housek a lžičkou je trochu vydlabete, mrkněte na fotky a rozhodněte se, co se vám víc líbí.
  10. Až budete mít naplněno, vyndejte misku z mrazáku a vytřete ji kuchyňskou utěrkou do sucha. Nalijte do ní smetanu a vyšlehejte pevnou šlehačku (ideálně pomocí ručního šlehače nebo ve stolním mixéru s balonovou metlou). Dejte si pozor, ať ji nepřešleháte, abyste z ní neměli máslo. Šlehačku přendejte do zdobiícího pytlíku s nějakou ozdobnou trezírovací špičkou a ozdobte semly přímo na mandlovou nádivku tak, aby řez nebyl vidět.
  11. Nakonec na šlehačku naneste vystřižené/seříznuté vršky a posypte cukrem moučka (přes síto). Semla je nejlepší druhý den, když se všechny chutě krásně propojí.
Ivana Jindřichová

Zdroj receptu

Ivana Jindřichová

Cat and cook Ivana Jindřichová

Blogerka Cat & Cook, vlastním jménem Ivana Jindřichová, propadla jídlu ve 12 letech a od té doby stále vaří. Nejdřív pro sebe a pro mamku, pak pro přítele, pak pro spolubydlící a přátele, pro partnera a teď už i pro své čtenáře. Miluje kočky, které jsou také poznávacím znamením jejího blogu. Po Mindě přišly Miňonka a Laskonka, které se neobyčejně hodí do její nové, už třetí kuchařky, z edice Sladká. Obsahuje recepty na dezerty z Čech i celého světa, které doplňují oblíbená sladká jídla a velikonoční a vánoční recepty. Podrobně popsané postupy, odpovědi na všechny otázky, které si při přípravě kladete, a krásné fotografie vás dovedou ke kýženému výsledku. Zaručeně se dočkáte nehynoucí lásky svých nejbližších.

shop.catandcook.cz

Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky Velikonoce vejce Švédsko miska mouka dezert šlehačka kuličky těsto houska plech

Návrhy pro vás

Pěnové řezy se švestkami a skořicí – efektní podzimní moučník na plech Sladké

Pěnové řezy se švestkami a skořicí – efektní podzimní moučník na plech

Chlupaté cuketové knedlíky s uzeným – jednoduché letní jídlo, které aspiruje na čestné místo v rodinném receptáři Přílohy

Chlupaté cuketové knedlíky s uzeným – jednoduché letní jídlo, které aspiruje na čestné místo v rodinném receptáři

Hovězí guláš na černém pivu s lesními houbami – chuť podzimu na talíři Maso

Hovězí guláš na černém pivu s lesními houbami – chuť podzimu na talíři

Kynuté buchty plněné červeným zelím – známá česká specialita připravená naslano Recepty

Kynuté buchty plněné červeným zelím – známá česká specialita připravená naslano

Pečené kuřecí stehno s houbovou omáčkou a máslovými nudlemi – chutě a vůně podzimu na talíři Maso

Pečené kuřecí stehno s houbovou omáčkou a máslovými nudlemi – chutě a vůně podzimu na talíři

Zvěřinové recepty: Lehce pikantní gulášová polévka z divočáka Polévky

Zvěřinové recepty: Lehce pikantní gulášová polévka z divočáka

Bramborový koláč s jablky – snadný a chutný recept inspirovaný českou kuchyní Recepty

Bramborový koláč s jablky – snadný a chutný recept inspirovaný českou kuchyní

Sladko-pikantní hovězí guláš s povidly – klasika v novém kabátku Maso

Sladko-pikantní hovězí guláš s povidly – klasika v novém kabátku


Přečtěte si také

Sladké
Pěnové řezy se švestkami a skořicí – efektní podzimní moučník na plech

Pěnové řezy se švestkami a skořicí – efektní podzimní moučník na plech

Prostřeno!
Prostřeno: Smetanovo vaječná pomazánka na francouzské bagetě

Prostřeno: Smetanovo vaječná pomazánka na francouzské bagetě

Prostřeno!
Prostřeno: Poctivá česnečka s krutony a strouhaným sýrem podle Simony

Prostřeno: Poctivá česnečka s krutony a strouhaným sýrem podle Simony

Prostřeno!
Prostřeno: Kuřecí na medu, šťouchané vařené brambory s osmaženou cibulkou dozlatova

Prostřeno: Kuřecí na medu, šťouchané vařené brambory s osmaženou cibulkou dozlatova

Prostřeno!
Prostřeno: Karamelovo-jablečný dezert ve skleničce zdobený malinou

Prostřeno: Karamelovo-jablečný dezert ve skleničce zdobený malinou

Přílohy
Chlupaté cuketové knedlíky s uzeným – jednoduché letní jídlo, které aspiruje na čestné místo v rodinném receptáři

Chlupaté cuketové knedlíky s uzeným – jednoduché letní jídlo, které aspiruje na čestné místo v rodinném receptáři

Maso
Hovězí guláš na černém pivu s lesními houbami – chuť podzimu na talíři

Hovězí guláš na černém pivu s lesními houbami – chuť podzimu na talíři

Soutěžící
Simona Čermáková nemá ráda mlaskání a játra

Simona Čermáková nemá ráda mlaskání a játra

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Polévky
Milánská rajčatová polévka s orzo a mletým masem – hlavní jídlo do podzimních dnů

Milánská rajčatová polévka s orzo a mletým masem – hlavní jídlo do podzimních dnů

Veganské asijské nudle s tofu, zeleninou a houbami – pokrm inspirovaný thajským street foodem Recepty

Veganské asijské nudle s tofu, zeleninou a houbami – pokrm inspirovaný thajským street foodem

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami Saláty

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami

Sladké
Pěnové řezy se švestkami a skořicí – efektní podzimní moučník na plech

Pěnové řezy se švestkami a skořicí – efektní podzimní moučník na plech

Tažený švestkový závin s mákem a mandlemi – tradiční sladkost s chutí podzimu Sladké

Tažený švestkový závin s mákem a mandlemi – tradiční sladkost s chutí podzimu

Bramborové taštičky plněné hruškovým pyré: Sladký dotek podzimu na talíři Sladké

Bramborové taštičky plněné hruškovým pyré: Sladký dotek podzimu na talíři

Maso
Hovězí guláš na černém pivu s lesními houbami – chuť podzimu na talíři

Hovězí guláš na černém pivu s lesními houbami – chuť podzimu na talíři

Pečené kuřecí stehno s houbovou omáčkou a máslovými nudlemi – chutě a vůně podzimu na talíři Maso

Pečené kuřecí stehno s houbovou omáčkou a máslovými nudlemi – chutě a vůně podzimu na talíři

Zvěřinové recepty: Lehce pikantní gulášová polévka z divočáka Polévky

Zvěřinové recepty: Lehce pikantní gulášová polévka z divočáka

Přílohy
Chlupaté cuketové knedlíky s uzeným – jednoduché letní jídlo, které aspiruje na čestné místo v rodinném receptáři

Chlupaté cuketové knedlíky s uzeným – jednoduché letní jídlo, které aspiruje na čestné místo v rodinném receptáři

Kynuté buchty plněné červeným zelím – známá česká specialita připravená naslano Recepty

Kynuté buchty plněné červeným zelím – známá česká specialita připravená naslano

Bramborový koláč s jablky – snadný a chutný recept inspirovaný českou kuchyní Recepty

Bramborový koláč s jablky – snadný a chutný recept inspirovaný českou kuchyní

Nápoje
Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz?
12

Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz?

Čajový mocktail s kokosovým mlékem a mangovým džusem Nápoje

Čajový mocktail s kokosovým mlékem a mangovým džusem

Jednoduchý recept na domácí kokosové mléko ze strouhaného kokosu Recepty

Jednoduchý recept na domácí kokosové mléko ze strouhaného kokosu

Ryby a mořské plody
Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem
7

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami Saláty

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami

Domácí Filet-O-Fish jako z „mekáče“ – ještě lepší, křupavější a poctivější! Ryby a mořské plody

Domácí Filet-O-Fish jako z „mekáče“ – ještě lepší, křupavější a poctivější!

Polévky
Zvěřinové recepty: Lehce pikantní gulášová polévka z divočáka

Zvěřinové recepty: Lehce pikantní gulášová polévka z divočáka

Krémová čočková polévka s cizrnou a rajčaty – vydatná luštěninová polévka do chladných dnů Polévky

Krémová čočková polévka s cizrnou a rajčaty – vydatná luštěninová polévka do chladných dnů

Milánská rajčatová polévka s orzo a mletým masem – hlavní jídlo do podzimních dnů Polévky

Milánská rajčatová polévka s orzo a mletým masem – hlavní jídlo do podzimních dnů

Předkrmy a chuťovky
Smažené hermelínové nugety se švestkovým dipem – slaná chuťovka s voňavým překvapením

Smažené hermelínové nugety se švestkovým dipem – slaná chuťovka s voňavým překvapením

Pečené avokádo s vajíčkem a tvarůžky – nevšední chuťovka s typickým českým sýrem Předkrmy a chuťovky

Pečené avokádo s vajíčkem a tvarůžky – nevšední chuťovka s typickým českým sýrem

Houbový sulc – retro lahůdka na studeno, která překvapí a potěší milovníky aspiku Předkrmy a chuťovky

Houbový sulc – retro lahůdka na studeno, která překvapí a potěší milovníky aspiku

Předkrmy a chuťovky
Pečené avokádo s vajíčkem a tvarůžky – nevšední chuťovka s typickým českým sýrem

Pečené avokádo s vajíčkem a tvarůžky – nevšední chuťovka s typickým českým sýrem

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce Saláty

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce

Čočková sekaná s mrkví a hráškem – chutná vegetariánská verze tradičního českého oběda Vegetariánské

Čočková sekaná s mrkví a hráškem – chutná vegetariánská verze tradičního českého oběda

Sladké
Pěnové řezy se švestkami a skořicí – efektní podzimní moučník na plech

Pěnové řezy se švestkami a skořicí – efektní podzimní moučník na plech

Tažený švestkový závin s mákem a mandlemi – tradiční sladkost s chutí podzimu Sladké

Tažený švestkový závin s mákem a mandlemi – tradiční sladkost s chutí podzimu

Bramborové taštičky plněné hruškovým pyré: Sladký dotek podzimu na talíři Sladké

Bramborové taštičky plněné hruškovým pyré: Sladký dotek podzimu na talíři

Saláty
Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce Saláty

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce

Krůtí kebab z mletého masa na špejli – šťavnatá pochoutka z grilu s osvěžujícím salátem Maso

Krůtí kebab z mletého masa na špejli – šťavnatá pochoutka z grilu s osvěžujícím salátem

Přílohy
Chlupaté cuketové knedlíky s uzeným – jednoduché letní jídlo, které aspiruje na čestné místo v rodinném receptáři

Chlupaté cuketové knedlíky s uzeným – jednoduché letní jídlo, které aspiruje na čestné místo v rodinném receptáři

Červená tomatová rýže s barevnou paprikou a uzenou šunkou – rychlá večeře z jednoho kastrolu Zelenina

Červená tomatová rýže s barevnou paprikou a uzenou šunkou – rychlá večeře z jednoho kastrolu

Česneková bageta s parmazánem – perfektní příloha na večírek i ke grilovačce Recepty

Česneková bageta s parmazánem – perfektní příloha na večírek i ke grilovačce

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

Vyrostl Trumpovi nový soupeř? Demokratický guvernér vyrazil do ostrého boje, jeho hvězda stoupá VOLEBNÍ KALKULAČKA 2025: Váháte, jaké straně dát důvěru? Napoví sada otázek napříč tématy Peklo v -60 stupních. Do gulagů byly po válce odvlečeny stovky Čechů, i Masarykův generál

prima-zeny

Druhá řada Zrádců odstartovala. Diváky si získala Věra i vrchní komisařka Mia Zrádci se s bijcem nemazali: Kincl končí. Měl mě poslouchat, rýpla si jeho manželka Díky zradě získáváme zkušenosti, říká Jan Tyl. Vítězství ve Zrádcích přeje věrným

prima-zoom

Na jednu věc má člověk lepší čich než žralok Prehistorická želva vážila jako dva nosorožci, kořist lovila ostrým zobákem Česko poslalo proti ruským dronům vrtulníky ruské výroby. Mají výbavu pro noční boj

prima-fresh

Pěnové řezy se švestkami a skořicí – efektní podzimní moučník na plech Chlupaté cuketové knedlíky s uzeným – jednoduché letní jídlo, které aspiruje na čestné místo v rodinném receptáři Hovězí guláš na černém pivu s lesními houbami – chuť podzimu na talíři

prima-cool

Cillian Murphy o roli Voldemorta EMMY 2025: seznam všech oceněných Nový Zaklínač se ohání mečem v prvním velkém traileru. Ukázala se i hvězda Matrixu

playboy

Co vás čeká v magazínu Playboy červenec – srpen 2025? Playboy v Česku pokračuje. Letní vydání s Lyndah Célin Broda potvrzuje sílu značky Věční dramatici a mistři výmluv: Pět znamení emocionálních analfabetů

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Těšte se! Po deštivých dnech přijde slunečný víkend s letními teplotami Užijte si dýně až do jara. Jak je správně sklidit a uskladnit? Jak pěstovat starček převislý, sukulent připomínající korálky na niti

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.