Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Rychlá paštika z kuřecích jater

do 30 minut
Rychlá paštika z kuřecích jater
Rychlá paštika z kuřecích jater Autor: Hermína / Prima
V nové kulinární show Teď vaří šéf! připravil Zdeněk Pohlreich výtečnou paštiku, která okouzlí nejen svou chutí, ale i bleskovou přípravou.
Reklama

Sledujte novou kulinární show Teď vaří šéf! se Zdeňkem Pohlreichem každou neděli od 18.00 na Primě!

Všechny recepty z 1. dílu s tématem KUŘE najdete v novém speciálu, kde nechybí ani další informace z natáčení, bonusová videa a další "laskominy".

Reklama

Postup

  1. Šalotku nasekejte nadrobno spolu s půlkou obyčejné cibule a stroužkem česneku a orestujte na husím sádle.
  2. Kuřecí játra překrájejte na menší kousky, osolte a opepřete a přidejte do pánve k základu. Vidličkou játra rozmačkejte. Dochuťte filátky ančoviček, nasekaným rozmarýnem, přilijte kapku sherry a kapku koňaku a povařte.
  3. V pánvi na husím sádle opečte krajíc chleba dokřupava, na který naservírujte rychlou játrovou paštiku. Ozdobte kolečky šalotky a čerstvou petrželkou.
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama