Najděte si recept
Na co máte chuť?

Rebarborová limonáda
Suroviny (2–4 porce)
Postup
- Rebarboru dobře očistěte a nakrájejte na menší kousky. Takto připravenou ji dejte buď do odšťavňovače nebo do mixéru společně s polovičním množstvím vody uvedené v ingrediencích. Rozmixujte dohladka a vše přeceďte přes sítko a přidejte zbytek vody.
- Na dochucení použijte citronovou šťávu a bezový sirup, ten dodá limonádě další rozměr. Pokud ho doma nemáte, použijte med.
- Jakmile je limonáda dochucená a tím pádem i hotová, dejte ji pěkně vychladit. Před podáváním ji ale protřepejte, přece jen miniaturní kousky rebarbory se po chvíli usadí na dně. Podávejte společně s ledem a kouskem rebarbory.
Rebarborová limonáda, foto: KitchenStory.cz
KITCHEN STORY
… aneb manželé v kuchyni!
Ze začátku to bylo vaření pro pár přátel a rodinu, ale pak se z toho stalo něco víc. Jirka a Marika se rozhodli, že se se svými každodenními zážitky, zkušenostmi a postřehy z kuchyně chtějí podělit a tak vznikl food blogKITCHEN STORY, kterému věnují každičkou volnou chvilku. Jejich obrovská výhoda je v tom, že jsou na to dva.
Marika má ráda jednoduchou kuchyni o pár ingrediencích, která nezabere moc času a také zastává úlohu fotografa a stylisty. Jirka má radši větší výzvy, a proto se často pouští do složitějších receptů, navštěvuje kurzy vaření a různé kulinářské soutěže. Skloubením svých vlastností dokážou blogu propůjčit daleko rozmanitější pohled na život v kuchyni i mimo něj.