zavřít

Najděte si recept

Co hledáte? Jídlo, ingredience, pořad nebo kuchař…
Smazat
Pappardelle primavera
Autor: profimedia.cz Pappardelle primavera

Pappardelle primavera

Hodnoceno: 0x
Klasická Primavera omáčka je poměrně tučná, ale na jaře si můžete připravit její odlehčenou variantu.
do 30 minut
2 porce

reklama

Postup

  1. Vodu ve velkém hrnci přiveďte do varu, přidejte těstoviny a vařte 4 minuty. Přidejte sójové boby a zelené fazolky a vařte další 4 minuty nebo dokud nebudou těstoviny „al dente“.
  2. Dejte okapat těstoviny a do ještě horkého hrnce nalijte mléko a přidejte čerstvý sýr. Míchejte při nízké teplotě, dokud se sýr nerozpustí a nevytvoří hladkou omáčku.
  3. Do hrnce přidejte rajčata a dobře je prohřejte. Potom vraťte do hrnce těstoviny, dochuťte a vmíchejte je do omáčky. Rozdělte na talíře, ozdobte parmazánem a hned podávejte.

Pappardelle primavera Foto:

Pappardelle primavera, foto: Profimedia.cz

reklama