Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Ovocný chlebíček s medovou omáčkou

4 porce
do 30 minut
Ovocný chlebíček s medovou omáčkou
Ovocný chlebíček s medovou omáčkou Autor: Výpečky.com
Možná si někdo řekne, že to není žádné vaření, ale kdo má rád vychytané zdravé snídaně, tak musí vyzkoušet. Medová omáčka je skvělá a navíc voní po mátě. Pokud chcete ráno ušetřit čas, tak vám bude stačit tekutý med.
Reklama

Suroviny (4 porce)

Medová omáčka:

Reklama

Postup

  1. Na omáčku rozehřejte med s máslem, přidejte mátu a pomerančovou štávu, kterou nechte trochu vyvařit tak, aby omáčka měla správnou konzistenci.
  2. Chleba z obou stran opečte v topinkovači. Po chvilce natřete sýr, poklaďte ovocem a pokapejte medovou omáčkou. Na závěr obložený chlebíček posypejte chia semínky.
Reklama

Ovocný chlebíček s medovou omáčkou Foto:

Ovocný chlebíček s medovou omáčkou Foto:

Ovocný chlebíček s medovou omáčkou, foto: výpečky.com

Výpečky.com, Foto: Ochutnejte Výpečky!

Výpečky.com je blog o jídle, vaření, kulinárních výletech a dobrodružstvích. Tereza, která ho vytváří, je kulinární stylistka, amatérsky fotí jídlo a hodnotí restaurace. Najdete tady recepty, její vlastní i převzaté, ale všechny odzkoušené a prověřené. Také dramatické reportáže z cest a jídelen, kantýn, bufetů a vývařoven. Vydejte se na výpravu od haute cuisine až po výpečky.

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama