reklama

zavřít

Najděte si recept

Co hledáte? Jídlo, ingredience, pořad nebo kuchař…
Smazat

reklama

Minestrone s fazolemi
Autor: isifa.com Minestrone s fazolemi

Minestrone s fazolemi

Hodnoceno: 0x
Pro sychravé dny je tato sytá polévka ideální. Zahřeje a dodá potřebnou energii. Můžete do ní libovolně přidávat i další druhy podzimní zeleniny, skvělý je třeba kadeřávek nebo růžičková kapusta.
do 30 minut
6–8 porcí

reklama

reklama

Suroviny (6–8 porcí)

Postup

  1. Cibuli a česnek oloupeme a nasekáme najemno. Očistíme mrkev a řapíkatý celer a nakrájíme. Ze špeku odřízneme kůži, špek nakrájíme na kostičky a spolu s kůží necháme asi 2 minuty dusit ve velkém hrnci. Na mírném ohni. Přidáme připravenou zeleninu a na střední teplotě necháme dále vařit. Po pěti minutách přidáme rajčata, fazole, vývar a bylinky, vše zavaříme a přikryté necháme dále vařit.
  2. Cuketu omyjeme a nakrájíme na kolečka, nastrouháme parmezán. Do vývaru přidáme nakrájenou cuketu a makaróny a povaříme dalších 10 minut. Z polévky vyjmeme kůži od špeku, ochutíme pepřem, rozdělíme na talíře a posypeme parmezánem.

Minestrone s fazolemi Foto: isifa.com

Minestrone s fazolemi. Foto: isifa.com

reklama