Melounový tatarák s okurkou

Moje hodnocení
6x

Dopřejte svým letním večerům s přáteli originální exotickou příchuť. Běžné menu stačí jednoduše obměnit přidáním zajímavých melounových receptů. Připravte si třeba melounový tatarák s okurkou.

1 porce
30 minut

Suroviny

  • bezpeckový meloun Bouquet 1/3 ks
  • okurka 1 ks
  • čerstvý sýr 100 g
  • čerstvá máta
  • opečené tousty
  • olivový olej na vymazání formy
  • sůl a pepř
  • uzená chilli vlákna

Postup přípravy

  1. Meloun a oloupanou okurku nakrájejte na malé kostičky.
  2. Vložte do mísy a rozdrobte na směs sýr.
  3. Přidejte sůl a pepř a promíchejte.
  4. Servírovací misky zlehka vymažte olejem, dovnitř nasypte tatarák a vyklopte na talířky.
  5. Ozdobte čerstvou mátou a chilli vlákny. Podávejte s opečenými tousty.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

Tereza Pánková

redaktorka FTV Prima

Přečtěte si také

Recepty