Lívance
Krém
- zakysaná smetana 375 g
- vanilkový cukr 1 sáček
- citronová kůra
Postup přípravy
- Z droždí a cukru a vlažného mléko nechte asi 10 minut vzejít kvásek.
- Přidejte zbylé ingredience na těsto, důkladně metlou promíchejte a nechte asi 20 minut kynout.
- Na pánvi rozehřejte olej a smažte lívance z obou stran dozlatova.
- Mezitím smíchejte ingredience na krém a nakrájejte ovoce.
- Lívance podávejte s krémem, navrch ozdobte ovocem a zakápněte medem nebo sirupem.
J&J Lagarto zve na kulinární zážitek
J&J je jedinou restaurací severočeské sítě Lagarto. Vede ji talentovaný šéfkuchař Roman Čaník, který svůj um vypiloval pod vedením Přemka Forejta v Entrée. Nyní v Teplicích předvádí kreativní polední menu a večeře s nádechem fine diningu.
J&J Lagarto, Nákupní centrum Fontána 3. patro, nám. Svobody 3312, Teplice