návrat zpět

Najděte si recept

Reklama
Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
Reklama

Krémové těstoviny se salsicciou

Hodnoceno: 1x
4 porce
do 30 minut
Krémové těstoviny se salsicciou
Autor: Kitchen Story Krémové těstoviny se salsicciou
Tyto krémové těstoviny se salsicciou si zamilujete, za to vám ručíme! Stačí nakoupit pár kvalitních italských klobásek, k tomu několik dalších surovin a za dvacet minut máte na stole úžasný oběd. Vyzkoušejte krémové těstoviny se salsicciou!

Postup

  1. Do většího hrnce dejte vařit vodu a osolte. Jakmile začne voda vařit, přidejte penne a vařte podle návodu.
  2. Cibuli a česnek oloupejte a nakrájejte na drobné kostičky. Salsicciu nařízněte a vymačkejte masovou směs ze střívka.
  3. Na středním plameni rozpalte pánev s olivovým olejem, přidejte fenyklová semínka a nakrájenou cibuli. Chvíli restujte, dokud cibule nebude dosklovata. Pak přidejte česnek a masovou směs. Po chvíli vše zalijte vínem a nechte odpařit alkohol.
  4. Do pánve přidejte rajčatovou passatu, smetanu a parmazán. Nechte chvíli provařit, aby se všechny ingredience spojily.
  5. Dochuťte třtinovým cukrem, solí a pepřem.
  6. Nakonec přimíchejte nasekanou bazalku a uvařené těstoviny
Krémové těstoviny se salsicciou
Autor: Kitchen Story Krémové těstoviny se salsicciou

Kitchen story
Marika a Jiří Kučovi

Omlouváme se, snažíme se dohledat chybějící obrázek

… aneb manželé v kuchyni!

Mariku a Jiřího Kučovy spojil nejen svazek manželský, ale i společný koníček, láska k jídlu a vaření. Ten postupně přerostl v jeden z mnoha oblíbených blogů s názvem Kitchen Story. A ten postupně přerostl v tak mimořádně úspěšný projekt, že se mu Marika rozhodla věnovat na plný úvazek. A to celé teď přerostlo v první společnou krásně napsanou a s citem nafocenou kuchařku s názvem Manželé kuchyni…

Vzhledem k Jiřího diagnóze Crohnovy nemoci jsou v ní recepty bezlepkové a bez laktózy, ale i ty klasické. „Rozhodně nejsou nijak dietní, ale určitě jsou zdravější, lehčí, ale poctivé a vymýšlené s respektem k tomu, co zrovna roste a dozrává,“ říká o ní manželská dvojice, pro kterou se vaření a předávání kulinárních zkušeností stalo součástí života.

Související témata: Hlavní jídla