Najděte si recept
Na co máte chuť?

Jahodové nanuky s balzamikem
Tyto nanuky si zamilujete! Balzamiko skvěle doplňuje jahody a med jejich chuť dobře zvýrazní.
do 10 minut
4 ks porce
Suroviny (4 ks porce)
- Jahody 200 g
- Med 2 lžíce
- balzamikový ocet 2 lžíce
Omlouváme se, snažíme se dohledat chybějící obrázek
Postup
- Jahody odstopkujte, opláchněte pod vodou a nasypejte do vysoké nádoby.
- K jahodám přidejte med a balzamikový ocet a vše rozmixujte ponorným mixérem dohladka.
- Hotovou směs nalijte do formiček na nanuky a nechte mrazit.
- Asi po hodině do tuhnoucích nanuků zapíchněte dřívka a nechte úplně zmrznout.
- Před podáváním formičky na chvilku ponořte do teplé vody, nanuky hned půjdou snadno ven.
Jahodové nanuky s balzamikem; foto: S vášní pro jídlo
S vášní pro jídlo
S vášní pro jídlo je inspirativní foodblog, který píše Kaya Kounová Roubíčková.
Dobré jídlo je její velkou vášní, takže není náhoda, že čas ji přivedl k psaní právě o něm. Velmi ráda připravuje jídla nenáročná, zato s maximálně vyladěnými chutěmi.
Na stránkách blogu svasniprojidlo.cz se s vámi dělí o to nejlepší, co v kuchyni vytvořila. Najdete zde rozmanitou kuchyni z celého světapřipravenou se špetkou hravosti a hlavně s vášní!