Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Hlívová sekaná

do 1 hodiny
Hlívová sekaná
Hlívová sekaná Autor: Hodně domácí
Díky svým vlastnostem má hlíva všestranné využití. Není jen zdravou pochoutkou, ale také prostředkem alternativních léčebných metod. Tato hlívová sekaná může být vhodnou svačinou i zastudena – s chlebem a hořčicí je nepřekonatelná! :)
Reklama
Reklama

Postup

  1. Nejdřív si osmažte cibulku a poté dejte stranou.
  2. Nasekejte hlívu na drobné kousky, nastrouhejte sýr, prolisujte česnek a vše společně promíchejte.
  3. Vložte do vymazené a kukuřičnou moukou vysypané formy. Pečte přibližně 40 minut.
Reklama

 

Hlívová sekaná
Hlívová sekaná
Hodně domácí
Hlívová sekaná
Hlívová sekaná
Hodně domácí

Alena Podolníková
Hodně domácí

Svůj život jsem zasvětila fotografii. Fotím převážně lidi. Reklamy, svatby, rodinné focení, někdy i produktovou fotografii.

Během mé kariéry mě však dohnal můj životní styl a začala jsem mít zdravotní problémy. Měla jsem pocit, že možná už nebudu moct ani pracovat a to mě natolik vyděsilo, že jsem se rozhodla změnit život a stravovací návyky od základu. Mám rodinu, o kterou mě baví se starat, vařit jim domácí jídlo a tím je motivovat k tomu, aby se vydali stejnou cestou. Je to přesně tak, jak se říká : "Láska prochází žaludkem a jste to, co jíte."

Proto jsem se rozhodla, že se s vámi na blogu Hodně domácí podělím o mé recepty, které jsou jednoduché, nevyžadují příliš mnoho času a jsou především zdravé. Tedy většina.

Užijte si jich, stejně tak jako života!

Související témata: Hlavní jídla
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama