Tereza Pánková ,
Alena Podolníková / Hodně domácí

Hlívová sekaná

Moje hodnocení
6x

Díky svým vlastnostem má hlíva všestranné využití. Není jen zdravou pochoutkou, ale také prostředkem alternativních léčebných metod. Tato hlívová sekaná může být vhodnou svačinou i zastudena – s chlebem a hořčicí je nepřekonatelná! :)

1 porce
60 minut

Suroviny

  • Hlíva ústřičná cca 500 g
  • Vejce 4 ks
  • Česnek
  • Cibule
  • Čedar 200 g
  • bylinky (petržel nať, apod.)
  • dijónská hořčice 1 lžíce
  • mletý pepř
  • psylium 3 lžíce
  • sušená rajčata
  • Sůl

Postup přípravy

  1. Nejdřív si osmažte cibulku a poté dejte stranou.
  2. Nasekejte hlívu na drobné kousky, nastrouhejte sýr, prolisujte česnek a vše společně promíchejte.
  3. Vložte do vymazené a kukuřičnou moukou vysypané formy. Pečte přibližně 40 minut.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

Alena Podolníková / Hodně domácí

Hodně domácí Alena Podolníková / Hodně domácí

Svůj život jsem zasvětila fotografii. Fotím převážně lidi. Reklamy, svatby, rodinné focení, někdy i produktovou fotografii.

Během mé kariéry mě však dohnal můj životní styl a začala jsem mít zdravotní problémy. Měla jsem pocit, že možná už nebudu moct ani pracovat a to mě natolik vyděsilo, že jsem se rozhodla změnit život a stravovací návyky od základu. Mám rodinu, o kterou mě baví se starat, vařit jim domácí jídlo a tím je motivovat k tomu, aby se vydali stejnou cestou. Je to přesně tak, jak se říká : "Láska prochází žaludkem a jste to, co jíte."

Proto jsem se rozhodla, že se s vámi na blogu Hodně domácí podělím o mé recepty, které jsou jednoduché, nevyžadují příliš mnoho času a jsou především zdravé. Tedy většina.

Užijte si jich, stejně tak jako života!


Přečtěte si také

Recepty