Hlívová sekaná
Zdroj: Hodně domácí
Hlívová sekaná
Zdroj:
Hodně domácí
Díky svým vlastnostem má hlíva všestranné využití. Není jen zdravou pochoutkou, ale také prostředkem alternativních léčebných metod. Tato hlívová sekaná může být vhodnou svačinou i zastudena – s chlebem a hořčicí je nepřekonatelná! :)
Postup přípravy
-
Nejdřív si osmažte cibulku a poté dejte stranou.
-
Nasekejte hlívu na drobné kousky, nastrouhejte sýr, prolisujte česnek a vše společně promíchejte.
-
Vložte do vymazené a kukuřičnou moukou vysypané formy. Pečte přibližně 40 minut.
Hlívová sekaná 2
Zdroj: Hodně domácí
Hlívová sekaná 2
Zdroj:
Hodně domácí
Hlívová sekaná 3
Zdroj: Hodně domácí
Hlívová sekaná 3
Zdroj:
Hodně domácí