návrat zpět

Najděte si recept

Reklama
Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
Reklama

Hlívová sekaná

Hodnoceno: 0x
do 1 hodiny
Hlívová sekaná
Autor: Hodně domácí Hlívová sekaná
Díky svým vlastnostem má hlíva všestranné využití. Není jen zdravou pochoutkou, ale také prostředkem alternativních léčebných metod. Tato hlívová sekaná může být vhodnou svačinou i zastudena – s chlebem a hořčicí je nepřekonatelná! :)

Postup

  1. Nejdřív si osmažte cibulku a poté dejte stranou.
  2. Nasekejte hlívu na drobné kousky, nastrouhejte sýr, prolisujte česnek a vše společně promíchejte.
  3. Vložte do vymazené a kukuřičnou moukou vysypané formy. Pečte přibližně 40 minut.

 

Hlívová sekaná
Autor: Hodně domácí Hlívová sekaná
Hlívová sekaná
Autor: Hodně domácí Hlívová sekaná

Hodně domácí
Alena Podolníková

Svůj život jsem zasvětila fotografii. Fotím převážně lidi. Reklamy, svatby, rodinné focení, někdy i produktovou fotografii.

Během mé kariéry mě však dohnal můj životní styl a začala jsem mít zdravotní problémy. Měla jsem pocit, že možná už nebudu moct ani pracovat a to mě natolik vyděsilo, že jsem se rozhodla změnit život a stravovací návyky od základu. Mám rodinu, o kterou mě baví se starat, vařit jim domácí jídlo a tím je motivovat k tomu, aby se vydali stejnou cestou. Je to přesně tak, jak se říká : "Láska prochází žaludkem a jste to, co jíte."

Proto jsem se rozhodla, že se s vámi na blogu Hodně domácí podělím o mé recepty, které jsou jednoduché, nevyžadují příliš mnoho času a jsou především zdravé. Tedy většina.

Užijte si jich, stejně tak jako života!

Související témata: Hlavní jídla