Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Chřestový salát se zálivkou z vinného octa

2 porce
do 30 minut
Chřestový salát se zálivkou z vinného octa
Chřestový salát se zálivkou z vinného octa Autor: KitchenStory.cz
Venku je krásně, slunce svítí a teploty se šplhají nahoru. Naprosto ideální čas pustit se do dokonale barevných salátů. A nejde začít ničím jiným než zeleným chřestem, jehož sezona je v plném proudu.
Reklama

Suroviny (2 porce)

Zálivka:

Reklama

Postup

  1. Mrkve společně s ředkvičkami nakrájejte na tenké proužky a na chřest můžete použít klasickou škrabku na brambory. Díky tomu bude váš salát vypadat nevšedně a zábavně.
  2. Zálivka: Na 1 díl octa přijdou 3 díly olivového oleje. Následně přidejte lžičku medu a nemůže chybět ani sůl a pepř.
  3. Všechno promíchejte, aby se zálivka dostala ke každému kousku, a jako třešničku na dortu přidejte kozí sýr s lískovými oříšky a nasekanou pažitkou. Oříšky můžete opražit, tím jejich chuť zvýrazníte.
Reklama

Chřestový salát se zálivkou z vinného octa Foto:

Chřestový salát se zálivkou z vinného octa, foto: KitchenStory.cz

KITCHEN STORY

Kitchen Story Foto:

… aneb manželé v kuchyni!

Ze začátku to bylo vaření pro pár přátel a rodinu, ale pak se z toho stalo něco víc. Jirka a Marika se rozhodli, že se se svými každodenními zážitky, zkušenostmi a postřehy z kuchyně chtějí podělit a tak vznikl food blogKITCHEN STORY, kterému věnují každičkou volnou chvilku. Jejich obrovská výhoda je v tom, že jsou na to dva.  

Marika má ráda jednoduchou kuchyni o pár ingrediencích, která nezabere moc času a také zastává úlohu fotografa a stylisty. Jirka má radši větší výzvy, a proto se často pouští do složitějších receptů, navštěvuje kurzy vaření a různé kulinářské soutěže. Skloubením svých vlastností dokážou blogu propůjčit daleko rozmanitější pohled na život v kuchyni i mimo něj.

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama