Kuřecí kapsa
- kuřecí prsa
- česnek
- směs koření (na kuře)
- máslo
- červené pesto
- sušená rajčata
- mozzarella
- bazalka
- parmská šunka
- olej
- sůl
- pepř
Postup přípravy
Rizoto
- Rozpálíme olej a nadrobno nakrájenou cibulku necháme zesklovatět. Přidáme rýži, osolíme, opepříme a orestujeme.
- Pak přelijeme vývarem a vínem, přidáme šafrán a vaříme do změknutí. Nakonec přidáme máslo, parmazán a ozdobíme bazalkou.
Kuřecí kapsa
- Kuřecí prso okořeníme, vložíme máslo, česnek, rajčatové pesto, sušené rajče, mozzarellu a bazalku.
- Maso zatáhneme na oleji, zabalíme do parmské šunky a pečeme 20 minut.
Autor receptu: Pavla Kos