Suroviny
- hovězí svíčková 350 g
- kapary 3 větší
- kyselá okurka 1/2
- worcesterová omáčka
- šalotka 1/2 menší
- plnotučná hořčice 1 ML
- žloutek
- chleba
- česnek
- sádlo
- sůl
- pepř
Postup
- Hovězí maso si nakrájíme na kostičky a dáme do nádoby. Přidáme nadrobno nakrájenou okurku, šalotku, kapary, zakápneme worcesterovou omáčkou, přidáme plnotučnou hořčici a žloutek.
- Osolíme a opepříme podle chuti. Na pánvi rozpustíme sádlo a dozlatova opečeme chléb. Následně můžeme chléb potřít česnekem.
Autor receptu: Vojtěch Matějovský
Všechny recepty najdete také v aplikaci Prima Zone v sekci Prostřeno! A to dříve než na webu!
RECEPT: Oblíbený recept na tatarák z hovězího masa podle Zdeňka Pohlreicha