Suroviny
- kuřecí prsa 1
 - cibule 1
 - mrkev 1
 - petržel 1
 - kopr
 - česnek
 - řapíkatý celer
 - pórek 1
 - hlíva ústřičná
 - lišky
 - tymián
 - hladkolistá petržel
 - brambory 4
 - bobkový list
 - anglická slanina 5 plátků
 - ghí 1 PL
 - majoránka
 - kmín
 - houbové koření
 - muškátový oříšek
 - chleba (čerstvý)
 - whiskey 3 PL
 - sůl
 - pepř
 
Postup
- Nejdříve si uvaříme kuřecí vývar. Do hrnce dáme kuřecí prso, přidáme cibuli, mrkev, kořen petržele, česnek, sůl a pepř. Vaříme hodinu do změknutí. Na pánev dáme jednu velkou lžici másla ghi a necháme zkaramelizovat.
 - Nakrájíme polovinu malé cibule, dále pórek na kolečka – jenom bílou část, celer na kolečka. Očistíme si mrkev a petržel, nakrájíme na čtverečky. Vše postupně osmažíme. Očistíme a nakrájíme brambory, očistíme a umyjeme houby.
 - Zalijeme vývarem, přidáme brambory a houby, dochutíme a vaříme doměkka. Nakonec přidáme majoránku a whiskey. Podáváme s čerstvým chlebem.
 
Autor receptu: Timofej Kožuchov
Všechny recepty najdete také v aplikaci Prima Zone v sekci Prostřeno! A to dříve než na webu!