Suroviny
- roštěnky
- sůl
- pepř
- hladká mouka
- cibule
- anglická slanina
- petržel
- mrkev
- celer
- pálivé klobásky
- červená paprika
Postup přípravy
Naklepeme roštěnky, osolíme, opepříme, obalíme v hladké mouce a opečeme na sádle
Vyjmeme a do výpeku dáme na drobno nakrájenou cibuli, ang
slaninu, petržel, mrkev, celer na kostičky, přilejeme vývar nebo vodu, vložíme roštěnky a dusíme do měkka, roštěnky vyjmeme a šťávu propasírujeme
Při servírování obložíme roštěnky kolečky pálivé měkké klobásky a podušenou červenou paprikou na nudličky
Pikantní roštěná alá hrabě Esterházy
Ingredience:
- Roštěnky
- Sůl
- Pepř
- Hladká mouka
- Cibule
- Anglická slanina
- Petržel
- Mrkev
- Celer
- Pálivé klobásky
- Červená paprika